“Ми готувалися”: Настя Каменських з сяючою посмішкою на обличчі показала круглий живіт та вразила заявою

Знаменита українська співачка Настя Каменських вразила підписників новою публікацією, в якій показала свою свою фігуру. Усі деталі в статті.

Не так давно знаменитій українській співачці Насті Каменських виповнилося 35 років. За цей час вона встигла побудувати блискучу кар’єру, стати улюбленицею мільйонів, вийти заміж за найвідомішого продюсера України, представляти на сцені найрізноманітніші види краси та жіночої вроди.

Потап привітав Каменських з днем народження і зізнався у справжніх почуттях
Настя Каменських показала круглий живіт

І єдина новина, про яку мріють почути фанати артистки — це народження в неї малюка. Але саме з цим питанням артистка не поспішає.

Настя Каменських показала круглий живіт

Коли Настя повернулася в Україну після евакуації, мережею пронеслися чутки про її можливо цікаве положення. Причиною стали численні кадри, на яких зірка засвітила округлий животик. Однак, вона неодноразово дані плітки спростувала, заявивши, що трохи набрала вагу.

Настя Каменських показала круглий живіт

Пізніше Каменських взагалі повідомила про те, що починає активно працювати над своєю фігурою і намагатиметься позбавитися кілограмів. У зв’язку з цим Настя тривалий час не публікували кадри, на яких можна проаналізувати її фізичну підготовку. І лише нещодавно опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий кадр, на якому не тільки засвітила свою фігуру, але й навмисно сфокусувала на ній увагу.

Як і раніше, Настя Каменських є володаркою округлих форм. І хоча шанувальники знову можуть запідозрити її в очікуванні малюка, поки що на дані новини очікувати, здається, не варто.

Нагадуємо, що до початку повномасштабної війни в Україні Настя Каменських та Потап виїхали за кордон. Зірки знаходилися там більше, ніж півроку, спровокувавши безліч скандалів на батьківщині навколо своєї поведінки. Врешті-решт і артистка, і продюсер все ж таки приїхали в Україну, і зараз ведуть активну концертну діяльність. Тим не менш, на даний момент Олексій та Настя знаходиться в розлуці, що також спричинило чутки про їхнє розлучення.

На день народження співачка отримала від свого чоловіка розкішний букет квітів, а через декілька днів привітала чоловіка з його святом, публічно дізнавшись йому коханні.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.