Холостяк Михайло Заливако показав, хто готує йому смачні сніданки після розставання з Анною Богдан

Михайло Заливако став досить відомою особистістю завдяки участі в одинадцятому сезоні найромантичнішого шоу України "Холостяк". Там Михайло обирав серцем одну єдину жінку, з якою хоче пов'язати своє життя.

Михайло прийшов на шоу нікому невідомим харківським підприємцем, лише єдина учасниця знала його й те, через те, що вони жили в одному місті й колись спілкувалися в соцмережах. А от решта ніколи навіть не чули та не бачили Заливако, ні у житті, ні в соцмережах. А от глядачам звісно цікавіше дивитися шоу, коли чоловіком є зірка або просто якась відома особистість. Але сезон з Михайлом вийшов дуже цікавим та багатим на романтику й драму.

Михайло Заливако
Михайло Заливако

Міша попри свою зовнішність виявився дуже ніжним та чуйним чоловіком. На всіх побаченнях з будь-якою дівчиною він поводився досить ввічливо та поважно. Михайло загалом романтична натура, це він дуже добре проявив з тими дівчатами, які йому сильно подобалися. Але за правилами життя й проєкту у фіналі чоловік має обрати лише одну.

Було дуже помітно десь зсередини шоу, що найбільшу симпатію чоловік проявляє до Анни Богдан, яка справила на нього неймовірне враження на першому індивідуальному побаченні. З нею ж після фіналу Михайло будував стосунки майже рік. Вони багато подорожували й загалом накопичили цілий вагон приємних та яскравих моментів. Але влітку 2022 року вони розійшлися. Тепер пара живе окремо та кожен з них має власне життя.

Після розставання Михайло не надто активно веде свій блог в instagram, але інколи дуже сильно дивує публіку. Так, наприклад, днями чоловік показав, як якась дівчина, на ім’я Настя готує смачні сирники і навіть у вигляді серця.

Сніданок Міші
Сніданок Міші

Спершу можна подумати, що це вдома, але якщо краще подивитися на фото й перейти на сторінку дівчини, можна зрозуміти, що Михайло прийшов у заклад харчування, де його знають кухарі й смачно годують.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.