Дружина президента Олена Зеленська скопіювала образ Христини Решетнік: “Отримала безліч компліментів”

Часто так буває, що у зірок повторюються образи і це абсолютно нормально, адже кожна хоче були стильною. А оскільки мода у нас змінюється швидко, то орієнтуватися варто швидко.

Останній рік всі обговорюють образи першої леді, бо в Олени Зеленської багато ділових зустрічей та виступів на широку аудиторію. Саме тому жінка має свою команду стилістів і дизайнера. Саме з цими людьми пані Олена на одній хвилі й вони розуміють її бажання з першого слова.

Варто сказати, що її вбрання завжди справляють враження, адже кожна деталь гардероба першої леді несе в собі величезний сенс всіх тих подій, які відбуваються зараз. До того ж Олена обирає виключно українські бренди.

Хоча це зовсім не дивує, оскільки на українських дизайнерів нині перейшла майже кожна жінка. По-перше, їх стало більше, по-друге, популяризація всього українського відбулася дуже сильна. Тому мислення людей дуже змінилося і зараз кожен обирає вітчизняне.

Теж саме стосується й Христини Решетнік, адже вона ще та модниця. І дружина Решетніка також любить українські бренди. Христина нерідко може похизуватися красивим та стильним вбранням. Адже жінка вона також публічна й часто виходить на якісь зустрічі або презентації.

Але ніхто навіть подумати не міг, що Зеленська повторить образ Христини, в якому вона зустрічала Новий рік.

“Цей лук я обрала на Новий рік. І тоді отримала безліч компліментів. А днями всі захоплювались цим образом Олени Зеленської на коронації короля в Великобританії. Дуже тішить, що це вбрання від нашого українського дизайнера, талановитої Каті Сільченко” – написала Решетнік

Отже, й таке може статися у світському світі. Але неважливо хто й коли одягнувся однаково, важливо розуміти, що таким чином жінки популяризують українське, а зараз це вкрай важливо.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.