Туфелька від Попелюшки: Вєрка Сердючка у фіналі Євробачення-2023 загубила туфлю, яка полетіла в зал

Андрій Данилко під час виступу на Євробаченні-2023 загубив туфлю. Як це сталося та як відреагувала публіка, дізнайтеся детальніше в нашій статті.

Вєрка Сердючка — одна з самих видовищних артистів, які виступали на сцені Євробачення за всю історію конкурсу. Досі найрізноманітніші виконавці згадують її номер та зізнаються, що він є їхнім найулюбленішим.

І хоча українська провідниця з зіркою на голові не одержала перемогу, вона прославилася далеко за межами країн пострадянського простору і згодом гастролювала Європою, Сполученими Штатами Америки і навіть з’явилася в голлівудському фільмі. Далі більше, неодноразово звучала думка про те, що насправді мав виграти Андрій Данилко, але як завжди Євробачення трохи розчарувало глядачів результатами. Адже задовільнити усіх неможливо.

Вєрка Сердючка шпурнула свою туфлю зі сцени

Вєрка Сердючка випадково жбурнула туфлю у публіку на Євробаченні. Кадр з виступу артиста

Саме тому повернення Вєрки на сцену Євробачення усі очікували, затамувавши подих. Звісно, її поява справила справжній фурор. Втім, Андрій запалював так сильно, що в якийсь момент загубив взуття. Туфля відлетіла і потрапила прямо до зали. Момент видно у відеотрансляції на моменті 15:08.

Курйоз помітили глядачі Євробачення та поширили відео у соціальних мережах. Іноземці називають Вєрку Сердючку – легендою музичного конкурсу, тоді як українці жартують про ППО та людину, якій вдалося спіймати “скарб”.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Андрій Данилко тривалий час залишався у своїй квартирі, яка знаходиться біля Хрещатику, а вже через півроку анонсував великий концертний тур, головною метою якого була благодійність. Місяць тому надійшла інформація, що артист вимушений перенести свої концерти в Європі через ускладнення після ларингіту. Зірка потребував термінового лікування і за відсутності вчасної реакції міг втратити голос назавжди. На щастя, на Євробаченні він виступати зміг, і незабаром продовжить гастролі.

Номер Вєрки Сердючки був ледь не найяскравішим на конкурсі. Хоча концерт в цілому вийшов достойним та якісним, а поява деяких артистів була великим подарунком для їхніх фанатів.

Схожі статті

Потап залишився з їжею на голові через Настю Каменських: хто раптом вивернув на репера посуд та за що?

Знаменитий український продюсер та репер Потап зняв на камеру, як залишився з пролитим молоком на голові. Що відбувається, і яке відношення це має до Каменських?

Міка Ньютон показала, як її шкіра виглядає в 38 років: не робила ботокс та процедури, а обмежилась іншим

Знаменита українська співачка Міка Ньютон вразила мережу виглядом своєї шкіри, адже на даний момент виконавиці вже 38 років. Як артистка змогла зберегти свою молодість?