Переможець Холостячки Еллерт забув Мішину і поринув в обійми до іншої: в неї сяючі очі та широка посмішка

Відомий український комік Олександр Еллерт знаходиться в еміграції рівно рік. За цей час він встиг адаптуватися і навіть почав заробляти гроші своїм гумором.

В середині 2021-го Ксенія Мішина та Олександр Еллерт повідомили про те, що їхні стосунки завершилися. Шанувальники до останнього вірили, що пара все ж таки зможе знайти вихід із ситуації та помиритися. Але безплідні спроби відродити кохання не дали результатів. Спочатку гуморист мав позитивні погляди на майбутнє з акторкою, але в місяць за місяцем отримував лише поразки. З кар’єрою у чоловіка також почалися великі проблеми.

Ксенія Мішина вперше розповіла, чому викреслила Еллерта з життя
Олександр Еллерт поринув в обійми незнайомки. Архівний кадр з інтерв’ю

Через декілька місяців після початку повномасштабної війни в Україні він зізнався, що емігрує, і до того ж заявив про це одразу, не приховуючи намірів. Місцем призначення були Сполучені Штати Америки, де Олександр перебуває дотепер.

Олександр Еллерт поринув в обійми незнайомки

Зараз комік активно знімає власний блог в YouTube, а також виступає з стендапом. На одному з таких він зробив декілька знімків зі своїми глядачами.

Так, нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явився новий кадр, на якому він постав разом з розкішною білявкою. Обидва посміхаються.

Олександр Еллерт поринув в обійми незнайомки

Нагадуємо, що після спільного проведених вихідних у Закарпатті стосунки Олександра та Ксенії раптово сильно зіпсувалися. Що саме стало причиною обидва так і не розповіли, однак Мішина попросила свою аудиторію більше не асоціювати її з колишнім. Пізніше вона дала інтерв’ю, в якому заявила, що він морально її знищував, а після розлуки декілька разів писав їй, однак акторка повідомлення просто проігнорувала.

У відповідь Олександр написав в stories, що Ксенію усі морально знищують, а не тільки він, натякнувши на її завищені стандарти та захопленість психологією. На цей закид Ксенія вже не відповіла.

Зараз обидва за офіційною версією вільні і не з ким не зустрічаються. Тим не менш, у життя акторки намагався повернутися батько її сина Платона, однак дана спроба не увінчалася успіхом. Зіркові матір та син прийняли рішення, що не будуть підтримувати взаємини з ним.

Схожі статті

Його тепер не впізнати: який вигляд зараз має візир султана Сулеймана Ібрагім Паша з “Величного століття”

13 років тому Окан Ялабик став справжньою зіркою турецького кінематографу, і довго тримався на п'єдесталі. На його рахунку велика кількість робіт, але пам'ятають його як Ібрагіма.

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.