Білий верх, чорний низ: перша леді Олена Зеленська задала тренд ділового одягу і показала найвдаліші образи

Перша леді України Олена Зеленська приклад граційності, вишуканості, ніжності в одному лише, вдалому підібраному образі. Розберемося, який одяг обожнює дружина Президента України.

Тримати гідну ланку в суспільстві треба вміти, але наша героїня своїми світськими манерами та статусом зачаровує й мова йде не про статки, а про поведінку, правильну ходу, манеру розмови та образи, які з кожним разом викликають захват в українських жінок.

Свою елегантність Олена зазвичай підкреслює діловими образами, що супроводжуються стандартними кольорами, які не втрачають тренду в будь-якому році – білим та чорним. Приталені сукні, блузи, юпки, а також костюми офісного стилю притаманні пані Зеленській.

Олена Зеленська кардинально змінила образи до 24-го та після 24-го лютого
Олена Зеленська задала тренд ділового одягу і показала найвдаліші образи

Нещодавно перша леді України в новому дописі показала, як виглядала на одній з важливих конференцій, де обговорювали нинішні події в Україні, аби весь світ знав про масштаб проблеми. На світлині жінка сиділа з рівною поставою, де видніється стримана біла блуза з золотим кулоном та чорні штани вільного крою.

Також днями, Зеленська не оминула свято нашої нації – День вишиванки, де не проігнорувала тренд того дня й показала свою вишиту сорочку, без оздоблень, лише чистий світлий відтінок. Для неї відсвяткувати цю подію на вулиці Сеула було досить незвично, адже не бачила свого народу в даному одязі.

Тому, можна дійти висновку, що Зеленська захоплюється діловим стилем, адже цього вимагає її відповідальна посада. Але погодьтеся, як нашій першій леді личать образи з граційними костюмами та стандартною гамою кольорів  – білим верхом та чорним низом.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.