Камалія показала себе без макіяжу: після тривалої розлуки з доньками співачка по-домашньому провела з ними час

Камалію вважають найбагатшою співачкою українського шоу-бізнесу, оскільки вона є дружиною мільярдера Захура Мохаммада, який в усіх починаннях підтримує свою дружину.

Нині у Камалії дуже напружений графік благодійних концертів, саме це допомагає їй допомагати Україні та долучатися до волонтерства й допомоги Збройним Силам України. Відомо, що кожен зараз намагається допомогти будь-якими способами, адже це важливо, від цього залежить хід війни. Але найголовнішою задачею для кожних батьків є безпека діточок. Саме тому нині Камалія не має змоги бачити своїх доньок.

Дружина Мохаммада Захура Камалія
Дружина Мохаммада Захура Камалія

Річ в тому, що дівчата Арабелла та Мірабелла нині навчаються у Лондоні та живуть разом з батьком Мохаммадом Захуром, адже там він веде свої проєкти з бізнесу. А от Камалія живе в Україні та працює тут. Саме через це вона нині в розлуці й з дітьми, й з чоловіком.

До речі останній час ширяться чутки про розлучення Захура з Камалією, проте, сама жінка поки що не коментує цю ситуацію. Одного разу лише Камалія заявила, що вони більше не разом з чоловіком. Проте можливо співачка мала на увазі те, що вони просто будуть жити в різних країнах. І це вже розлука.

Та днями жінка показала свої нові фотокартки з доньками, і Камалія вперше з’явилась в інтернет-просторі без макіяжу, оскільки саме вона завжди виходить на публіку в ідеальному стані, з макіяжем, у нарядному вбранні.  А зараз жінка показала повністю домашню атмосферу зі своїми дівчатами.

Сторі Камалії
Сторі Камалії

Зустріч відбулась не надто довгою, проте це набагато краще, ніж не бачити своїх дітей загалом. І насправді зараз велика кількість сімей живуть по різних куточків країни та світу, оскільки війна розлучає всіх, на жаль. Це наші реалії, в яких ми маємо знаходити вихід та звикати до нових умов життя.

Звісно, це не нормально і звикати до цього не можна, проте, якщо не звикнути, можна зійти з розуму від постійних душевних перипетій.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.