Юрій Горбунов показав найменшого сина від Катерини Осадчої: малюк росте із зовнішністю янголятка (ФОТО)

Юрій Горбунов на честь Дня захисту дітей замилував світлиною з наймолодшим сином Данилом від Катерини Осадчої, який своєю зовнішністю янгола зачарував публіку.

З 2017 року зірковий шлюб шоумена Юрія Горбунова та Катерини Осадчої активно обговорює вся преса й колеги зі світу шоу-бізнесу, оскільки ці двоє, на перший погляд, здаються такими різними та несумісними. Проте доля гадала зовсім по-іншому й звела їх у вузли спільного сімейного щастя.

У 2015 році стало відомо, що зірка 1+1 покинув свою першу дружину Людмилу, з якою прожив пліч-о-пліч 20 років. Цікаво, але за скільки років подружнього життя жінка не ощасливила коханого появою малюків, а от Катерина подарувала Юрію відразу двох: у 2017-му сина Івана та 2021-му хлопчика Данила. Зазначимо, що Осадча вже мала старшого Іллю, якого народила від шлюбу з депутатом Олегом Поліщуком в 19-річному віці.

Юрій Горбунов з дітьми та жінкою
Юрій Горбунов з дітьми та дружиною

Горбунов зізнається, що поладив із 20-річним Іллею та перебуває з ним в хороших, довірливих та дружніх відносинах. Саме подружжя не жалкує про своє минуле, ба більше, вдячні долі, що пройшли через все, аби зустріти та покохати одне одного.

Цього разу телеведучий Юрій Горбунов, у новому дописі в Instagram привітав усіх з Днем захисту дітей і в честь символічного свята замилував новою світлиною з найменшим сином Данилом. На фото щасливий батько тримав на руках свого нащадка, посміхався на камеру телефону та показав янгольську зовнішність цього малюка. Біленьке волосся, рум’яні щічки ще й схожі образи в обох – білі футболи, які чудово вписалися в кадр виднілися в загальній картинці.

Нагадаємо, що Катерина Осадча та Юрій Горбунов активно допомагають України, аби наблизити її до перемоги. Зібрані кошти з благодійних концертів відправляються на ЗСУ та звітують за надану грошову допомогу на сторінках у власних соціальних мережах.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.