“Не в Нью-Йорку і не в Дубаї”: Потап показав, де нині перебуває без дружини Каменських – архітектура зачаровує

Автор та виконавець пісень, а також продюсер Олексій Потапенко має не менш популярну дружину Настю Каменських, з якою, подейкують, у нього розлади в сімейному житті.

Потап та Настя Каменських – найбільш обговорювана пара у світі українського шоу-бізнесу. І хоча ці двоє довго приховували початок своїх стосунків, від публіки та уважного погляду прихильників ніяку правду в мішку не залишиш. Тому, у 2019 році розкішне весілля цієї парочки виплило в мережу й всі підтвердили свої здогадки.

Проте, здавалося, що такий шлюб точно не знає низку термінів: сімейна криза, чвари у стосунках чи непорозуміння, але дещо не так. В мережі пліткують про імовірне розлучення пари, адже на це є ряд вагомих причин. Блогер Богдан Беспалов вирішив відкрити всю правду про нинішні любовні взаємини цієї парочки. Він стверджує, що справа запустила свій “механізм розлучення” через нібито зраду Потапа, а всі ці пости в соціальних мережах із зізнаннями в коханні – банально, аби відвести підозри.

Потап показав, де нині перебуває без дружини Каменських

Проте саме зіркове подружжя ніяк не коментує даних пліток й продовжує вдавати ніби все добре та нічого не сталося. Нещодавно Потап показав, як проводить час без Насті Каменських та зачарував красою столиці. Наголосив, що знаходиться не в Нью-Йорку та Дубаї, а нашому славнозвісному Києві, тим самим показавши, що архітектура України нічим не гірша, аніж десь за кордоном.

Розповів про нові будівлі з технологічного місця на планеті, з інноваційною супер силою та розвитком – UNIT CITY.

“Я не в Нью-Йорку і не в Дубаї, ці будівлі за спиною, це Київ і найтехнологічніше місце незламної супер сили й розвитку – UNIT CITY! Неймовірний проєкт, амбіційних і патріотичних професіоналів”, – розповів Потап.

Схожі статті

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.