Переможниця “Холостяк-11” Анна Богдан здивувала публіку новиною – знайшла чоловіка з дитиною й стала мамою?

Анна Богдан, яка стала впізнаваною завдяки виходу на телеекрани проєкту "Холостяк-11" сколихнула мережу світлиною, де постала з новим чоловіком. Невже дівчина знайшла заміну Заливако?

Турагентка Анна Богдан у своєму блозі висвітлює трендові образи, життєві ситуації, нові нетипові захоплення, як от стояння на цвяхах, однак, щоб відкрила завісу свого особистого життя й годі було очікувати.

Влітку 2022 року наша красуня стала повністю вільною дівчиною та заявила, що нині вона перебуває у статусі холостячки. І яке було здивування у публіки, коли ідилія в соціальних мережах, яку пара демонструвала підписникам, одного дня завершила своє існування. Анна зізналася, що відбулося все з її ініціативи й дане рішення далося особливо важко.

Анна Богдан здивувала публіку новиною – знайшла чоловіка з дитиною й стала мамою?

Так, опублікована світлина в її Instagram дала нових приводів для чуток користувачам, адже Анна показала світлину з чоловіком, у якого, схоже, є доросла донька. До фото немає ніякого підпису, позначки чи підтвердження, що саме цей незнайомець є кандидатом на серце нашої героїні.

Анна Богдан здивувала публіку новиною – знайшла чоловіка з дитиною й стала мамою?

Відомо, що турагентка відправилася на відпочинок до сонячної Туреччини й завчасно про це сповістила, адже набиралася група до цього туру, де кожен охочий міг приєднатися. Ми можемо запідозрити, що це один з відпочивальників, який міг відправитися до моря з усіма. Тож, схоже, що красуня досі у пошуках свого чоловіка або не висвітлює свого кохання загально.

Анна Богдан зізналася – радіє від того, що змогла, як спеціаліст сфери обслуговування організувати й вивезти на деякий час відпочивати групу туристів, щоб трохи перезавантажитися та перемкнути увагу від постійних новин та подій, що кожного дня переслідують українців.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.