Як виглядає перший чоловік Тіни Кароль, за якого вона вийшла заміж після знайомства з Пугачовою: гарна пара

Тіна Кароль відома українська співачка з унікальним голосом, який полюбився мільйонам слухачів. Кароль вважають справжньою поп-дівою, але так було далеко не завжди.

Популярність прийшла до Кароль після участі та перемоги у талант-конкурсі “Нова хвиля”. Саме там юна дівчина познайомилась з Примадонною Аллою Пугачовою. Вона завжди була прикладом для юних артистів. Навіть складно собі уявити емоції юної співачки, яка лише починає свій творчий шлях і навіть не має уявлення, куди він може її завести.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Та у випадку Тіни все склалося найкращим образом, оскільки це шоу стало для неї не лише поштовхом для кар’єри, а ще й для особистого життя. Виявляється, саме там Кароль зустріла свого майбутнього продюсера та кохання всього життя – ним став Євген Огір.

Саме з ним Кароль хотіла пов’язати своє життя. Не лише професійне, а ще й особисте, оскільки з перших хвилин знайомства дівчина закохалась у продюсера з головою та намагалась привернути його увагу. Але спочатку їй було дуже важко зацікавити серйозного чоловіка, який бачив у ній лише проєкт, а не жінку.

Та згодом все змінилося та Огір відчув якийсь потяг до Тіни. Так, вони почали зустрічатися й будувати серйозні стосунки. Але пропозицію від Огіра співачка отримала дуже несподівано. Одним зимним ранком Євген заявився до Тіни з пропозицією руки та серця. І звісно, дівчина цього не очікувала та прийняла пропозицію.

А от весілля вони зіграли після новорічних свят на Мальдівах. Спочатку молодята тихо і швидко розписалися у РАГСі, а потім полетіли відпочивати й святкувати весілля. На острові навіть збереглась табличка із датою та іменами, яка назавжди буде символізувати справжнє кохання між Кароль та Огіром.

Кароль і Огір
Кароль і Огір

Та вже багато років Кароль є вдовою, і за весь цей час вона так і не змогла нікого до себе підпустити. Тому єдиним чоловіком в її житті був і назавжди залишиться Євген Огір, від якого у Тіни є чудовий син Веніамін.

Схожі статті