Як виглядає єдиний син Олени Зеленської, який росте без батька: гордість для першої леді (ФОТО)

Олена Зеленська ніколи не любила популярності, саме тому, до 2019 року дружина Володимира не надто часто виходила у світ. Адже вся ця прискіплива увага для неї була непотрібною.

Олена і Володимир одружені понад 19 років, і за цей час вони встигли народити та виховати двох дітей, дівчинку Олександру та сина Кирила. Звісно, всім завжди було цікаво, як виглядають діти Зеленського, адже він завжди був публічною людиною. А от його діти не завжди хотіли бути публічними, як і мама Олена.

Родина Зеленських

Хоча донька Саша в дитинстві навіть брала участь у шоу “Розсміши коміка”, де виграла грошовий приз, тому що розсмішила Кошового та свого тата Зеленського і глядачів у залі. Але коли вона виросла, то почала соромитися виходити у світ. Тому, фотографії Олександри дуже важко знайти у мережі.

А от син Кирило теж дитина не публічна, можливо йому це і не подобається, а можливо просто не розуміє, навіщо йому це потрібно. Тож, як вже можна зрозуміти, Кирила теж дуже важко знайти у мережі.

Останні півтора року Володимир Зеленський не живе вдома і дуже рідко там буває та рідко бачиться з родиною, адже у нього неймовірно щільний графік і чоловік живе в офісі президента. Там у нього гарно облаштована кімната для відпочинку, де є маленьке ліжко, душ, гардеробна та все необхідне для життя та побуту.

Тож, звісно, дітям не вистачає татка та його уваги, і Кирило не приховує, що дуже сумує за татом і що йому не вистачає від нього виховання, порад, уваги та часу, проведеного разом. Але хлопець все чудово розуміє.

Діти президента Володимира Зеленського
Діти президента Володимира Зеленського

Він знає, що відбувається в країні і які обов’язки у його тата перед країною. Тому Кирило не ображається та насолоджується всіма можливостями, які нині є для того, щоб провести час з татусем. Його, звичайно дуже мало, але можливість буває. Тож, поки що діти Володимира та Олени Зеленських живуть без уваги батька.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.