Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Потапом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

Однак, навряд це справило на її шанувальників якесь враження, адже вони продовжують розпитувати артистку, чи є можливість, що вона найближчим часом стане матір’ю. Але помітно, що співачка присвячує себе абсолютно іншій справі — популяризації власного репертуару за кордоном, а саме серед іспаномовного населення.

Зрозуміло, що піар-стратегія не розраховує на те, що артистка найближчим часом завагітніє і буде повністю присвячувати час малюку, навіть якщо в неї буде команда нянь. Тому зараз все зрозуміліше стає позиція артистки: в неї є кар’єрні амбіції, яким поповнення в сім’ї може тільки завадити.

Але сама Каменських ніколи не говорить про те, що не збирається народжувати, або навпаки активно працюю над цим питанням. Настя заявила, що хоче дитину і покладається у цьому питанні на волю господа. Доволі розмита ствердження, яке можна по-різному трактувати.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько

Настя Каменських показала невдалий макіяж на червоній доріжці
Настя Каменських розповіла про свого хрещеного сина

Але варто відмітити, що все ж таки сім’я Насті Каменських має дитину, яка зветься для співачки сином. Мова йде про хлопчика, якого вона багато років тому охрестила. Хрещеним батьком дитини є Геннадій Вітер. І саме завдяки йому свого часу стало відомо, що у артистки є такий похресник.

Разом з продюсером телеканалу “Україна” вона охрестила хлопчика. На жаль, його імені не викрили, як і його походження. Єдине, що зміг сказати продюсер, це те, що він вже підліток і став настільки високим, що переріс зірок.

Звичайно, дитина зайвий раз не світилася на екранах чи перед камерою, і Настя Каменських надає своїм близьким та приближеним повну приватність, яка не завадить їм проживати хороше та якісне життя.

Настя Каменських розповіла про свого хрещеного сина

До речі, у Потапа також є декілька по хреснийків. Один хлопчик вже підліток, інший — це син Юрія Горбунова Іван. Судячи з усього, з хрещеним сином своєї дружини Олексій взагалі не взаємодіє, адже навіть на Великдень співачка ніколи не показувала, що він приходив до них в гості, а от Іван Горбунов, наприклад, завжди приносив вечерю своєму хрещеному батьку.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.