“Ніхто не нагодує так, як я”: Михайло Заливако показав, як смачно його годують навіть на відстані (ФОТО)

Михайло заливако відомий український холостяк, який став відомий завдяки участі у найромантичнішому шоу України. Але до цього він був прости підприємцем, який жив у місті герої Харкові.

Заливако вирішив знайти своє кохання на проєкті, оскільки в житті йому на любовному фронті не щастило. Звісно, на це дуже впливають помилки минулого досвіду, і з кожною наступною невдачею у стосунках, людям стає все складніше довіряти та будувати відносини з протилежною статтю. На жаль, це правда, оскільки у кожної людини є межа, яка є індивідуальною. Хтось має велике терпіння та має бажання багато разів будувати стосунки, але комусь вистачає однієї зради аби розчаруватися в коханні на довгі роки або назавжди.

Михайло Заливако
Михайло Заливако

Проєкт “Холостяк” саме для цього і створений аби лікувати поранені серця. Тож, Михайло вирішив спробувати і варто сказати, йому вдалося знайти ту саму жінку, яка пробудила в його серці почуття та щастя.

І цією жінкою стала Анна Богдан, яка підкорила його серце. Ще на проєкті вони стали відчувати потяг одне до одного та зрозуміли, що вони насправді стали близькими людьми. Та вже після проєкту вони почали будувати стосунки в реальному житті. І якби складно це не було, але Аня з Михайлом таки змогли стати справжньою парою, яка протрималась понад рік у відносинах.

Але  влітку 2022 року вони розійшлися і кожен почав жити своїм життям. У Заливако це життя досить активне, оскільки він почав нову сторінку своєї кар’єри. Він почав шити костюми та загалом авторський одяг.

Їжа Заливако
Їжа Заливако

Та більш цікавою деталлю є те, що його почала підгодовувати якась таємна дівчина, що працює в ресторані. І днями вона вирішила надіслати йому обід із цікавою запискою, в які й написала, що ніхто більше не годує його так, як це робить вона.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.