Дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина в Польщі за чоловіком не сумує: зідзвонюється не з ним

Роман Сасанчин став досить популярним ще у дитинстві, коли він став найталановитішим учасником шоу "Голос. Діти" у команді української поп-діви Тіни Кароль. А згодом ще й будучи дорослим здобув перемогу.

Рома завжди був розумним і талановитим хлопчиком, оскільки з самого дитинства він розумів, що йому потрібно буде багато працювати, аби чогось досягти. Та  оскільки з дитинства хлопець мав мрію бути артистом, він займався вдвічі більше, ніж інші діти. І це не пройшло без сліду. Коли Рома у свої 10 років дуже хотів потрапити у “Голос”, його батьки не могли дозволити собі таку дорогу поїздку, адже варто було знімати квартиру у Києві та на щось там жити. Але Романові дуже пощастило, адже простий знайомий чоловік почув, як Сасанчин співає і захотів йому допомогти фінансово.

Родина Сасанчина

Завдяки такому збігу обставин він потрапив на омріяний конкурс та здобув перемогу. І насправді цей великий крок став для хлопця відкриттям нового світу. Хлопець вже понад 10 років є відомим українським співаком, який ще й має досить цікаве особисте життя.

Річ в тому, що Сасачин рано одружився і став батьком. Але про це чоловік не шкодує, адже він дуже сильно кохає свою дружину Іванну. А щодо дитини, то вони вважають, що краще народити раніше, пройти всі складні етапи тоді, коли у них обох багато сил та наснаги. А також, згодом вони будуть молодими батьками, а це добре, бо вони будуть на одній хвилі зі своєю донечкою.

Щоправда, останні кілька місяців Рома зі своєю родиною живуть окремо. Адже він відправив Іванну з Елізабет у Польщу, бо в Україні зараз дуже небезпечно. До того ж нині Сасанчин вирішив зробити якийсь власний проєкт, а для цього йому потрібен спокій. Це ще одна причина через яку донька і дружина Романа живуть за кордоном.

Іванна показала, з ким спілкується

Та оскільки Іванна часто розповідає у соцмережах про своє життя з Елізабет, вона показала, з ким окрім Роми спілкується через відеозв’язок. І це виявилась її подруга, яка теж є молодою мамою.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.