Як виглядає жінка, яка розбила шлюб Камалії? Співачка була знайома з нею 20 років, і ось як все вийшло

Найбагатша співачка України Камалія прожила у шлюбі з мільярдером Захур більше 20 років. Цей союз приніс багато щастя та радості артистці, але нещодавно завершився. Що стало причиною?

Ще наприкінці двотисячних популярна співачка не приховувала того факту, що не може налагодити стосунки з власною падчеркою. На той момент дівчина вела непублічний образ життя, а тому пресі не було відомо про неї абсолютно нічого.

Познайомитися з нею поближче аудиторії вдалося лише після початку повномасштабної війни. Бізнесмен забрав доньок та евакуювався до спадкоємиці у Великобританію. Таня Захур володіє бізнесом в Лондоні, і як виявилося сама давно стала матірʼю. Різниця у віці Тані та Камалії становить всього 4 роки.

Як виглядає жінка, яка розбила шлюб Камалії

Камалія розповіла про образу на чоловіка
Як виглядає жінка, яка розбила шлюб Камалії

Артистка тривалий час не хотіла їхати у Великобританію, але чоловіку таки вдалося її вмовити. Однак, під одним дахом вони жити не змогли. Жорсткі висловлювання артистки на адресу росіян дали свої плоди: жінки сильно посварилися. А все тому, що матір Тані — росіянка. Про це стало відомо лише минулого року.

Як виглядає жінка, яка розбила шлюб Камалії

Уся проблема полягала в тому, що чоловік зайняв позицію своєї дочки і не підтримав зіркову дружину. Коли преса про це почула, одразу запідозрила, що подружжя проходить через серйозну кризу, і не прогадала.

Так, через декілька днів після ексклюзивного інтерв’ю, в якому вперше прозвучала дана інформація артистка зробила публічне звернення до шанувальників та журналістів, в якому розсекретила розлучення з чоловіком. При цьому вона попросила поважати їхній особистий простір та не переходити межі. Тим не менш, екс-пара продовжує відвідувати найрізноманітніші заходи у статусі сім’ї і підтримувати Україну усіма можливими способами.

Таня, звісно, жодним чином не коментувала скандал, який розгорнувся навколо її імені. Так само, як її брат та матір, вона дотримується до моделі поведінки, яка надає повну приватність.

Нагадуємо, що співачка також розповіла про колишню дружину Мохаммад Захура. За її словами, особисте знайомство у жінок так і не відбулося, адже колишня дружина багатія погано висловлювалася про артистку і на цьому у знає відносинах була поставлена крапка.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.