Ліза Глінська показала незавидні апартаменти, в які тимчасово переїхала: “Живу з котами в коридорі”

Ліза Глінська відома українська кондитерша, яка змогла підкорити серця суддів головного українського кулінарного шоу "МастерШеф". Жінка здобула перемогу та згодом стала суддею.

Елизавета дуже талановита і цікава жінка, оскільки в її житті багато чого відбулося. Ці події пов’язані були з особистим життям, після чого жінка надовго закрилась у собі і саме кулінарія допомогла їй вийти з поганого стану. Тобто, улюблена робота допомогла їй пережити найскладніший період у житті.

Ліза Глінська
Ліза Глінська

А от “МастерШеф” відкрив для неї нові двері у майбутнє та нові можливості у роботі. Після перемоги у проєкті Ліза стала справжнім професійним кондитером. А згодом їй пощастило стати суддею шоу. Там Глінська проявила себе досить суворо, адже вона має певний досвід і хоче, аби наступні покоління кулінарів були ще більш професійними.

Жінка на довгий час зникла з інформаційного простору, оскільки її популярність вже не була такою яскравою, а її ім’я перевершували нові імена з “МастерШеф”. Та це не заважає їй власний кулінарний блог. І варто сказати, що за нею багато хто стежить у соцмережах.

Виявляється Глінська залишилась у Києві та не збирається нікуди виїжджати з рідної України. Тож, їй як і всім мешканцям доводиться пересиджувати тривоги та російські атаки дронами і ракетами у коридорі. Це вже дуже звичний образ життя для кожного українця. І багато хто вже просто облаштував собі кімнату у коридорі.

Ліза Глінська спить у коридорі
Ліза Глінська спить у коридорі

Саме так, наприклад, зробила і Ліза. Та вранці коли над Києвом літали балістичні ракети, Глінська вирішила спати у коридорі разом з котами. У неї навіть вже ліжко є у коридорі. А це означає, що вона дуже відповідально ставиться до кожної тривоги та береже себе і своє життя.

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?