Влад Яма показав крихітне немовля в пелюшках та розповів про щастя батьківства: став татом в США?

Знаменитий український хореограф Влад Яма відреагував на День батька і також поділився своїми сімейними знімками. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Зазвичай знаменитості повідомляють журналістам про поповнення в родині у день народження їхніх спадкоємців на світ. Інколи зірки попереджають за декілька тижнів до пологів, коли ризик, що щось піде не так знижується. Однак, Влад Яма у зв’язку з тим, що захищав свою родину від публічності довго не розповідав про те, що став батьком.

Леон Яма

Лілія Яма, Влад Яма та Леон
Влад Яма показав крихітне немовля

Вперше зізнання про те, що у знаменитого українського хореографа насправді є дитина прозвучало під час зйомок з Сергієм Притулою та Лесею Нікітюк на Новому каналі. Дане повідомлення прозвучало доволі буденно. Наче всі про це давно знали.

А вже через декілька років Влад прийняв рішення зробити свою родину знаменитими.Дружина Ліліана почала активно вести особисту сторінку в соціальній мережі Instagram і завоювала лояльну аудиторію, яка охоче слідкує за змінами у її житті.

Блог жінка веде у жанрі лайфстайл. До початку повномасштабної війни в Україні родина багато подорожувала і брала участь у найрізноманітніших проєктах, тому тема для контенту завжди була. Зараз ж на акаунтах обидвох батьків все частіше зʼявляється і Леон. Хлопчик відвідує школу, займається танцями, налагоджує соціальні зв’язки, тощо.

Влад Яма показав крихітне немовля

Не так давно хореограф зізнався, що вже дуже хоче стати батьком знову. Вони з Ліліаною планували вагітність, а втім досі не відновлюють тему, імовірно зв’язку з політичною та фінансовою ситуаціями.

Влад Яма показав крихітне немовля

Тому на День батька Влад показав замість своєї другої дитини себе у пелюшках. Чоловік привітав власного батька зі святом та оприлюднив на своїй сторінці архівне фото. Настільки маленьким Влада його шанувальники ще не бачили.

Нагадуємо, що після 24 лютого родина хореографа опинилася в Сполучених Штатах Америки. Зіркова сім’я проживає в еміграції більше року і поки що не збирається повертатися до України. У зв’язку з цим Влад неодноразово зіштовхувався з серйозною критикою власної поведінки. Однак, зірка наполягає на тому, що він набагато корисніший за кордоном, де має можливість зібрати кошти та направити їх на благодійність.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.