Неля Шовкопляс в стороні: Єгор Гордєєв показав, з ким спить в одному ліжку – у неї чорне волосся (ФОТО)

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв показав, як проводить час зі своїм найближчим другом собакою Джумом. Що особливого у цих взаєминах?

Безумовно, у Єгора Гордєєва безліч фанаток, які мріяли-б опинитися на місці його коханої жінки. Однак для дівчат це лише марні надії. А все тому, що знаменитий телеведучий не хоче зв’язувати себе серйозними стосунками. Чоловік говорив про це неодноразово: обирає короткі історії. Іронічно, що неодноразово його підопічні розповідали про те, наскільки він інтелігентна, вихована і доброзичлива людина. У такого чоловіка закохатися дуже просто.

Єгор Гордєєв
Єгор Гордєєв показав, з ким спить

Єгор Гордєєв показав, з ким спить

І тим не менш, сказати, що серце Гордєєва вільне не можна. Адже там поселилося неймовірно ніжне та добра створіння. Мова йде про собаку телеведучого.

Чорного красеня звуть Джумом. Він доволі немолода тварина, має дуже спокійний темперамент та демонструє абсолютну вірність володарю. Саме заради нього Єгор готовий просинатися вранці та йти у парк на пробіжку. І це не дивлячись на те, що у зірки дуже завантажений графік: він покидає домівку дуже рано заради прямих ефірів, а повертається пізно ввечері.

Нещодавно Єгор ще більше здивував своїх прихильників. Він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий кадр, на якому показав, як спить разом зі своїм псом. У кадрі Гордєєв лежить одною стороною обличчя на подушці, а рукою тримається за Джума.

Єгор Гордєєв показав, з ким спить

Кадр, судячи з усього, зроблений не в квартирі Гордєєва, яка декілька місяців тому постраждала від війни.

Нагадуємо, що наприкінці минулого року стало відомо, що одна з київських житлових будівель зруйнувалася під час атаки. Пізніше преса повідомила, що саме в цьому будинку знаходилася квартира Єгора Гордєєва. Сумнівів у тому, що журналіст не знаходився вдома не було, але шанувальники неабияк тривожилися за його улюбленців, які зазвичай чекають саме в квартирі. Окрім собаки у телеведучого є кіт.

У той самий день Єгор повідомив, що усі його пухнастийки живі та здорові, а також подякував користувачам мережі за їхню турботу. Де зараз проживає зірка і чи повернувся додому невідомо.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.