Володарі розкішної шевелюри у 50+: Віталій Борисюк, Павло Зібров, Станіслав Боклан та інші зірки шоу-бізнесу

Кожен чоловік рано чи пізно стикається з проблемою випадіння волосся, для когось це звична справа, а от хтось комплексує з цього приводу. Та насправді є такі чоловіки, яким вдалося зберегти розкішне волосся й у віці 50+.

Звісно варто враховувати, що у кожної людини своя генетика, гормони та загалом організм. І саме тому питання волосся у кожного своє, в когось воно росте гарно, в когось ні. Але ще варто враховувати той факт, що потрібно нормально харчуватися, пити вітаміни та доглядати за волоссям правильно. І тоді у вас будуть всі шанси відростити здорову шевелюру, яку ви збережете й у досі зрілому віці. І серед українських знаменитостей у віці 50+ є такі приклади.

Павло Зібров

Павло Зібров

Народний артист України може сміливо похизуватися своїм насправді розкішним волоссям. Адже він має густий чорний волос та вуса, які досі мають форму та довжину. Видно, що співак ретельно доглядає за собою та своїм волоссям, адже це частина його образу.

Віталій Борисюк

Віталій Борисюк

Віталій вже багато років вважається заслуженим народним актором України, і оскільки він часто виступає на сценах театру, йому варто триматися в образі. Тому, він теж має дуже гарну та довгу шевелюру.

Станіслав Боклан

Станіслав Боклан

Зірка серіалу “Папік” Станіслав Боклан хоч і має вже сиве волосся, але густе, тому він ще може похизуватися своїм волоссям, яке додає йому багатогранності та можливості грати більше ролей у кіно й театрі.

Володимир Горянський

Володимир Горянський

Актор українських мелодрам також ще може похизуватися доволі густою шевелюрою, щоправда, вже сивою, але це не так важливо.

Тож, як ми бачимо, все ще є чоловіки, яким вдається зберегти якість свого волосся до серйозного віку. За статистикою, чоловіки починають втрачати волосся після 40, але все індивідуально, і деякі все ще носять густі шевелюри у значно старшому віці.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.