Величезний круглий живіт і явно останні терміни вагітності: Лілія Ребрик вразила свіжими кадрами (ФОТО)

Лілія Ребик відома українська акторка кіно і серіалу, яка вже десятиріччями підкорює серця українських глядачів. Лілія дійсно є професіоналом своєї справи, адже саме вона є справжньою легендою.

Ребрик у своєму житті встигла зробити все, вона побудувала успішну кар’єру та міцну родину, яка робить її щасливою. Для кожної жінки важливо бути й успішною у своєму роді діяльності, а також у сімейних справах. Все життя Лілія багато працювала та самостійно прокладала свій успішний шлях. Дуже довго жінка виборювала своє місце під сонцем, і вже багато років ми бачимо Лілію, як успішну та дуже талановиту акторку.

Ребрик останнім часом часто грає у театральних виставах. Вона разом зі своїми колегами їздить різними містами України. І варто зазначити, що всі ці концерти є частково благодійними. І саме цей факт додає ще більшого визнання Ребрик. Також зі своїм професіоналізмом вона доволі часто проводить майстер-класи для юних акторів і телеведучих. Тобто, їй не шкода ділитися досвідом і розповідати власну історію життя.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик

Також у Ребрик є велика і щаслива родина, чоловік Андрій Дикий, а також двоє чудових донечок, 10-річна Діана та 4-річна Поліна. Своєю сім’єю жінка пишається, адже вважає, що вона у неї найкраща. Весь вільний час жінка намагається присвячувати своїм дітям, адже дівчатам дуже потрібна увага мами.

Третю вагітність Ребрик поки не планувала, але днями показала фотографію з вагітним животиком та у червоній сукні. Звісно, можна подумати, що вона чекає на третю дитину, але ж ні, це був старий кадр зі зйомок фільму “Папаньки”.

Річ в тому, що у акторки запитали, чи планується 5-й сезон цього серіалу та чи буде вона там. На що жінка дуже відверто та чесно відповіла:

“Якщо буде 5 сезон – то точно буду. Тільки діти вже так підросли за цей час, що боюсь, назву треба буде змінити на “Діданьки”,  а не на “Папаньки”.

Ребрик з животом
Ребрик з животом

Тож, поки що Лілія не збирається вагітніти й не збирається зніматися в серіалі поки що його не збираються відновлювати.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?