Пугачова публічно зізналася в коханні Галкіну та вразила зовнішнім виглядом: у 74 молода, але коліна видають

Відома російська артистка Алла Пугачова не припиняє зізнаватися в коханні чоловікові Максиму Галкіну й показала нову світлину подружжя, де видніється весь її облік в 74 роки.

Українці не очікували, що зіркова пара, яка напрацьовувала роками репутацію, популяризували свої імена, збирали натовпи на своїх концертах в російській федерації зможуть підтримати Україну та засудити дії диктатора Путіна.

Подружжя Галкіна та Пугачової довели, що честь та совість важливіші, аніж статки та популярність, яку отримали в країні, що розпочала воєнний конфлікт. Тому, після 24 лютого співачка та шоумен покинули росію та перебралися жити до Ізраїлю.

Алла Пугачова похизувалась новим образом перед прихильниками
Алла Пугачова та Максим Галкін

Примадонна неодноразово підтримувала культурну символіку українців й показувала розкішні вбрання в жовто-блакитних тонах й ба більше, залучала до цього близнят – Лізу та Гаррі. Звичайно така поведінка обурює “сусідський” народ, тому в мережі кожна світлина чи відео стають приводом для нових обурень від росіян.

Нещодавно співачка Алла Пугачова щиро зізналася в коханні чоловіку Максиму й показала спільну сімейну світлину. Користувачі з росії захейтили Примадонну, мовляв, має неохайні коліна, що видають справжній вік зірки. Знаменитість обрала чорну сукню до колін, кремову кофту та білі молодіжні кросівки.

Пугачова публічно зізналася в коханні Галкіну та вразила зовнішнім виглядом

Проте варто зазначити, що не кожен у свої 74 роки наважиться вдягти коротку сукню та вихвалитися справжнім виглядом. Це праця багатьох років, а також професійний догляд, похід до косметолога, правильне харчування та вдале втручання у красу фахівців з медицини.

Пугачова публічно зізналася в коханні Галкіну та вразила зовнішнім виглядом

“Я люблю тебе не тільки за те, що ти є, але й за те, ким я стала, коли ти є. Я люблю тебе не тільки за те, що ти зробив з себе, але й за те, що ти робиш з мене. Я люблю тебе за ту частину мене, яку ти носиш”, – зізналася в коханні Пугачова Галкіну.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.