Розлучений Антон Савлєпов з Quest Pistols засвітився з новою дівчиною: з довгим волоссям та тендітними руками

Колишній учасник знаменитого українського гурту Quest Pistols Антон Савлєпов вперше показав свою нову кохану підписникам. Як виглядає дівчина?

Незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Антон Савлєпов повідомив про те, що одружився з російською акторкою Іриною Горбачовою. Здавалося, що пара лише на початку свого шляху. І ба більше, зірки навіть інтригували мережу знімками з новонародженою дитиною. В якийсь момент фанати подумали, що пара стала батьками.

Антон Савлєпов показав нову дівчину після розлучення з Горбачовою

Але після 24 лютого Ірина повернулася у Російську федерацію, а Антон незабаром заявив, що вони розлучаються. Причина не приховувалася — жінка підтримувала свою батьківщину та війну.

Антон Савлепов відхрестився від дружини-росіянки
Антон Савлєпов показав нову дівчину після розлучення з Горбачовою

Таким чином шлюб пари виявився одним з найкоротших в історії українського шоу-бізнесу, але причина розриву доволі серйозна. З тих пір пройшов рік. Нещодавно Антон відсвяткував свій день народження і у це особливо свято зробив подарунок для своїх шанувальників. Чоловік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram ексклюзивні фотографії, на яких показався під час риболовлі, а також під час обіймів з невідомою красунею.

Антон Савлєпов показав нову дівчину після розлучення з Горбачовою

Так, найбільшу увагу шанувальників Савлєпова привернуло фото, де він зображений з якоюсь незнайомою дівчиною. Її особистість встановити неможливо, так як обличчя вона заховала у плече свого партнера по знімку. Фани подумали, що це колишня дружина співака та навіть провели розслідування.

В коментарях користувачі ділилися аргументами, чому це не Ірина. Зокрема вони звернули свою увагу на довге волосся героїні нашої статті, яке зібране у хвостик, а також відсутність великих татуювань.

Примітно, що Ірина вже активно оговтується від любовної драми, яка сталася в її особистому житті, активно відвідує вечірки, і, здається не надто занепокоєна долею своїх співвітчизників в Україні, не дивлячись на свою позицію.

Коментарів стосовно свого колишнього чоловіка Ірина давати не хоче, а тому журналістами лише обговорює лише свій статус, а от Антона у розмовах не зачіпає.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.