Даша Астаф’єва показала чоловіка, який хоче від неї дітей: наче грецький бог у білому простирадлі (ФОТО)

До яких тільки методів не вдаються прихильники зірок, аби завоювати увагу від своїх кумирів. Відома співачка Даша Астаф'єва висвітлила фото чоловіка, який хоче нащадків від знаменитості.

Фан-клуб кожної відомої особистості містить в собі ярих фанатів, які мріють бути зі знаменитістю все своє життя. Дашу Астаф’єву сміливо називають однією з розкішних та привабливих жінок українського шоу-бізнесу, адже зірка знімалася у фотосесіях відкритого типу, носила речі, які показували всі переваги фігури, однак це згодом стало її родзинкою у творчості та в роботі у відомому гурті “Nikita”.

Даша Астаф'єва розповіла про своє щастя
Даша Астаф’єва показала чоловіка, який хоче від неї дітей

Так, Даша Астаф’єва дещо сміливо показала світлину чоловіка, справжнього прихильника її творчості, незнайомця в білому простирадлі, який відпочив немов після бані у компанії друзів, зі смаколиками та напоями, що додають веселого настрою. Підпис без натяків, відразу зрозумілий – прихильник прагне, аби Астаф’єва стала його дамою та народила йому спільних малюків: “Я хочу від тебе дітей”.

Даша Астаф’єва показала чоловіка, який хоче від неї дітей

Звичайно, це жарти, але Астаф’єва цінує своїх фанів, тому при можливості спілкується з ними в соціальних мережах, відповідає на їхні питання та дякує за підтримку та приємні слова в її адресу.

Втім, артистка не забуває про культурний фронт та продовжує збір коштів на потреби Збройним силам України. Знаменитість оприлюднює реквізити, куди необхідно надсилати гроші й пояснює, на що витрачатиметься певна сума.

Нагадаємо, що нещодавно героїня нашого матеріалу, ледь не стримуючи сліз розповіла, про свою бабусю, яка мешкає на Дніпропетровщині. Зізналася, що та не хоче полишати рідний дім, а також не бачить своє життя іншим, як і тисячі пересічні громадяни України.

Схожі статті

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.