Перша леді Кореї чи перша леді України: битва образів Олени Зеленської та Кім Кон Хі – корейські масочки діють

Перша леді України Олена Зеленська розповіла про ще одну важливу політичну зустріч з президентським подружжям Кореї, де було вирушено багато питань державного значення.

Образи першої леді України завжди стримані, ніжні, манірні та ділові, адже того вимагає відповідальна посада. Однак, побачивши зовнішній вигляд першої леді Південної Кореї – Кім Кон Хі, український народ не стримав захват та здивування в коментарях.

Так, дружина президента України Олена Зеленська оприлюднила дописи, де зазначені переліки справ, зроблених під час їхньої зустрічі. Два місяці тому, перша леді особисто запросила президента Республіки Кореї Юн Сок Йоля та його офіційну дружину Кім Кон Хі.

Після участі в саміті НАТО, довгоочікувана зустріч політиків на українській території таки відбулася. Олена Зеленська повідомила, що гості з Кореї спочатку відвідали Бучу, Ірпінь, Гостомель. Під час зустрічі подякувала своїй колезі Кім Кон Хі за візит та підтримку українцям, адже такі подорожі до України іноземних гостей є ознакою солідарності та поваги.

Висловити вдячність Олена Зеленська мала змогу й президенту Південної Кореї за сприяння у повоєнній відбудові України, тверду позицію в підтримці українським громадянам та висловленні власної думки на саміті НАТО про готовність допомогти нашій державі.

Втім, користувачів соціальної мережі Instagram зацікавило більше не питання політичного характеру, а галантні та стримані образи двох перших леді. Яке здивування пересічні громадяни України отримали, коли дізналися, що Кім Кон Хі 50 років, адже жінка виглядає максимум років на 30.

Пані з Кореї обрала для важливої зустрічі чорний діловий костюм: приталений жакет, штани вільного крою, класичну блузу, але вже білого кольору. Доповнила образ чорними туфлями на шпильці, стриманим макіяжем та охайно укладеним розпущеним волоссям.

Перша леді України для зустрічі поважних гостей обрала костюм зі спідниці довжини міді, подібний до фіолетового відтінку, шкіряні туфлі-човники та на грудях в Олени видніється прикраса у вигляді маленької брошки та золоті маленькі сережки на вухах.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.