Переможниця “Холостяка” Аня Богдан показала, як проводить час з малюком: прокинулись материнські інстинкти

Анна Богдан стала дуже популярною особистістю через свою участь і перемогу у головному романтичному шоу України "Холостяк" в одинадцятому сезоні. І досі її життя є цікавим для українців.

На шоу Аня прийшла з чіткою метою – знайти своє кохання і дружити там вона ні з ким не збиралась, але врешті-решт на проєкті дівчина знайшла і подружок і коханого чоловіка. І це насправді дуже гарно, адже всі дівчата між собою відчувають конкуренцію і не можуть побудувати нормальне спілкування одна між одною. Проте так стається далеко не завжди.

Анна Богдан
Анна Богдан

Аня була з самого початку дуже сором’язливою, їй не потрібно було робити перший крок, хоча вона до цього ставиться досить гарно, оскільки вірить, що коли чоловік подобається і відчувається взаємність, то немає жодних причин ховатися і чекати ініціативи. Проте перший крок зробив Михайло Заливако, а Аня зацікавила його своєю щирістю та справжністю. І згодом між ними виникли почуття, через які Богдан стала переможницею на проєкті.

Так, свої стосунки пара почала будувати вже за межами камер і спершу ховаючись від усіх людей, але це варто робити лише через те, що проєкт не до кінця був показаний по телевізору. А потім почалося відкрите життя і Богдан з Заливако були разом понад рік і, на жаль, у 2022 році розійшлися. Це рішення вони прийняли спільно і дуже спокійно.

Зараз Анни та у Михайла своє окреме життя, і варто сказати, що Аня дуже активізувалась у соціальних мережах. Дівчина демонструє все, що у неї відбувається. Своє спортивне життя, свої квіти від прихильників, свої прогулянки з подругами, і головну подію року – свого племінника.

Сторіс Богдан

Днями дівчина показала, як вона гарно та весело грається і гуляє з малюком, і видно, що цей процес дуже подобається Анні, але про власних діточок жінка поки що не замислюється, адже для цього спочатку потрібно знайти гарного і надійного чоловіка для відносин і для створення родини.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.