Талія стрункіша, ніж у Кароль: Злата Огнєвіч показала, що їй допомагає триматися у гарній формі

Злата Огнєвіч відома українська співачка, яка за роки своєї кар'єри змогла завоювати любов та прихильність мільйонної аудиторії. Вона є володаркою унікального голосу і тембру.

Злата є однією з тих артисток, яку дуже поважають колеги і слухачі, оскільки вона демонструє неймовірні результати й ніколи не зупиняється на досягнутому. Оскільки в її світі немає жодних меж для розвитку. Особливо в той період, коли вона відчуває в собі сили для розвитку. Нині Злата готує щось новеньке для своїх прихильників і заради цього багато працює.

Але жінка знаходить час для себе та для догляду за собою. Певно всі помітили, як за останній час жінка різко пострункішала. Вона ніби виглядає на 25 років. Тендітна, струнка, має тонку талію і неймовірно чисту шкіру.

І все через те, що Огнєвіч почала ретельно слідкувати за своїм здоров’ям та раціоном, а також жінка почала займатися активно спортом. Саме всі ці фактори у сукупності змогли привести Злату до такого гарного результату. І насправді Злата дуже рідко схудла. Можливо на це ще впливає щільний графік співачки.

Тож, днями жінка показала фотографію, де у неї неймовірно струнка талія. А от в історії жінка продемонструвала, як займається спортом у залі. І це дуже дисциплінує її та проявляє любов до себе. Так само як, і правильне збалансоване харчування, яке Огнєвіч теж засвітила у сторіс.

“Спорт – це також самоповага. Те, в якому стані ви тримаєте тіло: говорить про вас набагато більше, ніж здається. Для мене достатньо тричі на тиждень. Але скільки енергії відчуваю. Їжа – це також про самоповагу, турботу про себе” – написала Злата.

Сторіс Злати

Отже, за своє тіло і зовнішність співачка взялась дуже серйозно, адже відчуває потребу у тому, щоб саме зараз піклуватися про себе та змінювати свій підхід до раціону і спорту.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.