Сергій Притула її більше не цікавить: Ольга Фреймут була помічена в готелі з іншим одруженим красенем

Як відомо, Ольга Фреймут з самого початку повномасштабної війни живе за кордоном. Спочатку, вона була у Франції, а згодом переїхала з дітьми у Лондон, оскільки там живе її старша дочка Злата.

Варто сказати, що Оля гарно влаштувалась у Великій Британії, адже спершу вона жила у своєї доньки Злати, а потім влаштувалась на роботу у місцеву газету в Лондоні, де вона описує всі події, які відбуваються в Україні. Тобто, жінка стала голосом правди у Великій Британії про Україну. І насправді це дуже добре, оскільки далеко не всі можуть.

Оля Фреймут
Оля Фреймут

Цілих півтора року Оля разом з дітьми жила в Лондоні, але нещодавно вона вперше за цей час приїхала на Батьківщину. І приїзд Олі відбувся не просто так, а з метою провести лекції з манер для Українок. І якраз в мережу потрапили й фото з благодійної лекції. Через це колишню телеведучу, а нині журналістку одного з британських видань, захейтили у соцмережах.

Річ в тому, що багато хто вважає це недоречним, особливо тоді, коли її донька Злата, ніби-то порушує всі етичні норми. А от її мама в цей час повчає інших та ще й влаштовує гучні лекції. Та насправді у цьому нічого страшного або аморального немає. Оля просто робить світ жінок кращим та більш вишуканим. І за це багато хто має їй подякувати, а не нападати з хейтом та засудженням.

Оля тривалий час давно не бачила свого чоловіка і завдяки цим лекціям Фреймут нарешті мала змогу побачитися з коханим. Щоправда, не вдома, а в готелі, в якому Оля й виступала.

Оля Фреймут у Львові з коханим

Жінка не часто постить фотокартки зі своїм коханим Локотко, але зараз для неї зустріч з чоловіком – це справжня подія. ому Оля показала теплі обійми з коханим. А також Фреймут оприлюднила знімок, на якому вона позувала на вулицях Львова.

Схожі статті

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.