Всі чоловіки, які були у ліжку Слави Камінської: Олексій Арестович, Ілон Маск та інші знаменитості

Слава Камінська є доволі сміливою жінкою, яка завжди має власну думку з будь-якого приводу і ніколи не дасть себе в образу. І саме цим вона завжди правокує скандальні ситуації коло себе.

Останні півтора року Камінська живе за кордоном, саме з цієї причини вона зараз намагається пригорнути увагу своїх прихильників будь-якими способами. Але заради цього жінка постійно потрапляє у різноманітні ситуації, які провокують скандали. Здається, що Славі це приносить задоволення, оскільки вона не любить бути в тіні, завжди приймає гру від своїх прихильників та ЗМІ.

Слава Камінська розповіла подробииці роботи з Нікітіним
Слава Камінська

Слава завжди намагається бути помітною для публіки, тому іноді сама створює інфоприводи, аби про неї не забували колеги та прихильники. І особисте життя зірки, звісно, адже цікавить аудиторію. Бо завдяки “Танцям з зірками” вся Україна бачила, наскільки важко Славі вдається пережити розлучення з Едгаром Камінським. Але жінка впоралась з емоціями та почала жити заново.

Зараз же у зірки є нове кохання, щоправда, хто він Слава не розповідає, і це дуже бентежить її підписників та знайомих. Адже раніше артистка розповідала, що коханий чоловік чекає на неї в Україні. А нещодавно вона викладала фото, де написала, що обідає з чоловіком. Але новин про заміжжя Слави не було ніде.

І зараз головним питанням є те, хто ж став обранцем Камінської. Та Слава вирішила прийняти виклик від своїх прихильників та почала викладати свої відфотошоплені фотографії з різними відомими знаменитостями.

Так, наприклад, жінка зробила фото з Олексієм Арестовичем та Ілоном Маском на своєму ліжку з дітьми. З Ким Чен Ином і навіть, з Ангелою Меркель.

Ці витівки Слави не всі розуміють, тому, інтерес до її персони та до цих фото дуже сильний, але сама ж артистка нічого не розповідає та продовжує грати у цікаві ігри з прихильниками, аби вони й надалі гадали хто ж є її чоловіком.

 

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.