Алла Пугачова показала, як виглядає зараз після всіх пластичних змін – росіяни засипають хейтом (ФОТО)

Алла Пугачова – знаменита російська та радянська співачка, кіноакторка та телеведуча, яка підтримала український народ у війні з росією та виїхала з чоловіком Максимом Галкіним жити до Ізраїлю.

Жителі російської федерації обурені вчинком зіркового подружжя, адже Максим Галкін вже неодноразово допомагав українському люду коштами та виступав проти дій російського правлінця.

Максим Галкін, який підтримував українців, ошелешив мережу зізнанням про батьківщину
Алла Пугачова та Максим Галкін

Нова світлина відомої Примадонни російської сцени викликала велику кількість негативних коментарів й, судячи зі слів, більшість негативу пише саме народ російської федерації. Фан-сторінка артистки оприлюднила світлину Алли Пугачової в профіль, де можна розгледіти детальніше зовнішній вигляд знаменитості та стан її шкіри у 74 роки. Ось, що пишуть користувачі соціальної мережі Instagram:

“Навіщо ви так змінили себе до невпізнаваності? Немає нічого спільного з рисами обличчя в молодості.
Ну фотошоп конкретний.
Була колись великою жінкою, а тепер Барбі, яка зрадила Батьківщину.
Раніше була кращою”.

Втім, знайшли й ті, хто став на захист російської артистки, мовляв, на свої 74 роки Алла Борисівна виглядає доглянуто та розкішно, тому намагається робити все, щоб не втратити своєї унікальності. На зірці помічаємо чорні протисонцеві окуляри, стриманий ніжний макіяж та дещо коротку зачіску у своєму звичному білявому кольорі волосся.

Нагадаємо, що Аллу Пугачову та Максима Галкіна помітили на виступі Сердючки в Юрмалі на фестивалі Лайми Вайкуле, що був присвячений українцям. Вони сиділи поруч з артистом Андрієм Макаревичем, чия дружина зняла відео, яке потрапило до Мережі.

Виступ Андрія Данилка сподобався зірковому подружжю, адже ті посміхалися та активно щось обговорювали. Звичайно цей факт теж неабияк обурив росіян. Більшість почали писати, що Пугачова остаточно “відреклася” від росії.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.