Тицьнула носом у торт і не випускала чоловіка з рук: Камалія показала, як гуляла день народження Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала ексклюзивні кадри з сімейного свята, яке було влаштоване на честь дня народження Мохаммада Захура.

Шанувальники очікували, що після того, як Камалія об’явила про розлучення з мільярдером Мохаммадом Захуром, пара буде бачитися набагато рідше. Однак все сталося рівно навпаки: бізнесмен є постійним героєм публікацій артистки. І все закрутилося настільки, що тепер фанати впевнені, нібито співачка і не збирається йти від чоловіка, а пропіарилася на їхніх стосунках.

Як виглядає Таня Захур
Камалія показала, як пройшов день народження Мохаммада Захура

До того ж нещодавно вона була гостею на радіо, і на отримане питання про те, чи разом вони з колишнім, не змогла відповісти на запитання, залишивши його підвішеним у повітрі.

Камалія показала, як пройшов день народження Мохаммада Захура

Тим часом шанувальники все більше схиляються до думки, що навіть за найгіршим сценарієм, який міг розгорнутися вдома у зіркового подружжя, все закінчилося добре. Наприклад, цьому посприяло свіже відео артистки, яке вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, Мохаммад відсвяткував свій 72-й день народження.

Спочатку зірка ніжно привітала його публічно, зізнавшись у коханні. Наступного дня Камалія показала відео, на якому вона разом з матір’ю Інною Петрівною, а також дочками-двійнятами Арабеллою та Мірабеллою стоять біля іменинника та допомагають йому задмухати свічки.

За увесь цей час зірка майже не відривала своєї руки від колишнього чоловіка, а одна з дочок намагалася тицьнути батька носом у торт, який вони для нього приготували. Їй це, до речі, не вдалося. Тим часом зіркова теща буквально сяяла від щастя і зовсім не була схожою на людину, яка хвилюється за шлюб своєї дочки. Тож є висока імовірність того, що незабаром шанувальники почують прекрасну історію примирення пари.

Нагадуємо, що за офіційною версією, рішення розлучитися передував тривалий конфлікт між артисткою та старшою дочкою бізнесмена. Жінки не поладнали з самого початку, а війна лише погіршила ситуацію між ними. Зокрема стало відомо, що матір зіркової падчерки — росіянка.

Схожі статті

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.