Настя Каменських вперше показала малюка, який дарує їй любов і відчуття материнства: справляється без чоловіка

Після 24 лютого Настя Каменських з чоловіком Олексієм Потапенком стали досить обговорюваними в медійному просторі, адже повномасштабну війну подружжя зустріло в Іспанії та довго не поверталося в Україну.

Після всіх пліток в новинному просторі про розлучення зіркового подружжя, зради з боку чоловіка, вагітності, допомоги Україні під час війни, Настя Каменських вирішила надати відверте інтерв’ю відомій журналістці та громадській діячці Маші Єфросиніній.

Попри те, що музична виконавиця неабияк допомагає Україні з початку повномасштабного вторгнення зборами коштів на благодійних концертах та донатами на Збройні сили України, знаменитість продовжує стикатися з великим хейтом від української публіки, мовляв, Каменських в розмові була нещирою та грала на камеру.

Як виглядає зараз Настя Каменських
Настя Каменських вперше показала малюка, який дарує їй любов і відчуття материнства

Зі слів Насті Каменських, розлучатися з Потапом вона не збирається. Ба більше, довіряє йому та зовсім не ревнує, адже впевнена в собі, своїй красі та коханню в їхній парі. Нещодавно в підтвердження своїм словам зіркове подружжя оприлюднило на своїх сторінках соціальної мережі Instagram, як вони разом проводять час. Компанію парочці склав син Потапа від першого шлюбу з Горовою – Андрій Потапенко.

Утім, публіка давно чекає, коли Настя Каменських зможе ощасливити чоловіка народженням їхнього спільного нащадка, пророкувавши зірці вагітність, вже багато років. Але поки цього не сталося, відома українська артистка показала, якому малюку дарує всю свою материнську любов.

Так, виконавиця Настя Каменських у своєму Instagram-блозі показала пухнасту дівчинку, на ім’я Мімі, яка для неї не просто друг родини, а дитина, за якою дбайливо доглядає, цілує та обіймає.

На світлині знаменитість ніжно обіймала собаку, взявши Мімі на руки, та щиро посміхалася на камеру, аби зробити гарний кадр та представити його аудиторії підписникам:

“Сумували? Моя Мімі”.

Користувачі соціальної мережі розділилися на два табори, адже одні пишуть приємні слова та захоплення другом всієї сім’ї, а інші почали далі негативно висловлюватися в адресу Каменських, мовляв, її навіть не згадували.

Схожі статті

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.