“4 відтінки Нестора”: Оля Цибульська показала єдиного сина від чоловіка, якого пів життя приховувала

Українська співачка Оля Цибульська до 24 лютого тримала таємницю про особисте життя під сімома замками, і тому лише чутки про її стосунки ширилися в мережі й в обговореннях публіки та преси.

У 2015 році музична виконавиця Оля Цибульська стала мамою поки єдиного сина Нестора. На питання від підписників в соціальній мережі Instagram, чи планує знаменитість народжувати вдруге, вона відповіла, що хоче дати раду одній дитині, а тому про другу не думає.

Понад 20 років співачка приховувала свого офіційного чоловіка Сергія Грисюка. З публічних обговорень пересічні громадяни робили висновки, що таємним коханим та батьком її дитини є артист Михайло Хома, який виступає під сценічним ім’ям Дзідзьо.

Однак ним виявився бізнесмен Сергій Грисюк, і його світлини вже можна побачити в Instagram-блозі героїні нашого матеріалу. Ольга благала коханого нарешті вийти з тіні, показатися українцям та розвіяти всю неправдиву інформацію про її особисте життя.

Цибульська розповіла, як їй освідчувався чоловік
Оля Цибульська з чоловіком Сергієм та сином Нестором

Оля Цибульська активно веде свій блог, де оприлюднює відео розважального характеру та деякі моменти зі свого буденного життя. Так, цього разу співачка поширила світлини 8-річного сина Нестора, який втомився ходити з мамою в продуктовому магазині, де на обличчі хлопчика відразу виднілися 4 види різних емоцій.

“4 відтінки втомленого Нестора. Треба нагодувати дитину”, – поділилася Оля.

Оля Цибульська показала єдиного сина від чоловіка

На фото хлопчик був одягнений в помаранчеву футболку, довгі жовті штани та чорні літні сандалі, а також жоден його образ не обходиться без звичних для нього окулярів для зору. На свої 8 років Нестор може вільно спілкувати англійською мовою, веде свій блог в соціальній мережі Instagram, займається спортом та розповідає про свої досягнення власній аудиторії підписників.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.