Знову в розкішній весільній сукні та з обручкою: Аліна Гросу показала найголовнішого чоловіка у своєму житті

Знаменита українська співачка Аліна Гросу показала фанатам чоловіка, який є найголовнішим у її житті, а також поділилася знімками з важливих подій.

Популярна українська співачка Аліна Гросу декілька років тому повідомила про те, що розлучається зі своїм чоловіком Олександром Комковим. Зірковий шлюб протривав всього півроку. Молода, розкішна пара здавалася для багатьох ідеалом, але картинка виявилося доволі хибною.

Примітно, що драми в особистому житті впливають і на творчість співачки. До стосунків з бізнесменом артистка створювала композиції, в яких співала про невдалий досвід у коханні. Втім, артистка не побоялася відкрити своє серце, хоча ця історія і завершилася гучним скандалом.

Аліна Гросу показала архівне фото зі свого італійського весілля

Аліна Гросу та Олександр Комков
Аліна Гросу показала архівне фото зі свого італійського весілля

Так, свій вступ у шлюб Аліна відзначила з розмахом. Батьки зірки оплатили її розкішне весілля в Італії, на яке прибули усі вершки українського шоу-бізнесу. Гросу змінила декілька суконь і зробила вельми багато знімків під час фотосесії.

Звісно, окрім кадрів, на яких постали закохані, знайшовся простір і для фотографій з іншими близькими людьми. Зокрема, мова йде про батьків співачки. 4 серпня батько Аліни Гросу святкує свій день народження, а тому артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram їхній знімок, який був зроблений на торжестві в Італії. На ньому співачка постала у білосніжній сукні з фатою та обручкою на пальці.

Аліна Гросу показала архівне фото зі свого італійського весілля

У дописі до публікації Гросу привітала найріднішого чоловіка з його святом.

Нагадуємо, що за версією Аліни, ініціатором розлучення став її колишній чоловік. Мовляв, бізнесмен попросив паузу, після чого пішов до іншої жінки. З точки зору Олександра, їхнє рішення було обопільним. Також чоловік запевнив, що його версія сильно відрізняється від версії екс-дружини.

Батько Аліни Гросу прокоментував її розлучення лише раз, підкресливши, що він одразу зрозумів, що молоді люди не підходять одне одному. Однак він не поспішав ставати на заваді їхньому щастю і дав можливість побачити правду самостійно. Раніше в мережі з’являлася інформація, що на весілля доньки в Італії він витратив 100 тисяч євро.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.