Остапчук показав інтер’єр будинку, який “віджав” у Горняк і буде жити там з Полтавською: все придумала Катя

Український телеведучий Володимир Остапчук не може обійтися без скандалів та публічних вияснень стосунків, тому досить часто потрапляє до обговорень пересічних громадян та до згадок у ЗМІ.

Після першого скандального розлучення з Оленою Войченко, Володимир Остапчук таємно розлучився з другою колишньою дружиною Христиною Горняк у 2022 році, не повідомляючи публіці та пресі причину розриву.

Так, майже відразу відомий український телеведучий знайшов нове кохання, на 16 років молодшу за нього дівчину, 23-річну Катерину Полтавську, з якою подейкують вже встиг одружитися.

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська

Катерина Полтавська ніколи не бачила своє життя з публічним чоловіком, адже не любила знімати відео, показувати своє обличчя, не хотіла згадок в новинному просторі, однак доля ладна робити зовсім інакше.

За період спільного життя з нотаріусом Христиною Горняк Володимир Остапчук придбав з нею нерухомість, заміський будинок в містечку Золоче Прованс та, схоже, що не збирається віддавати частинку, яка належить колишній дружині.

Ба більше, почав ремонтні роботи в цьому маєтку, а сама Христина налаштована звертатися до сімейних адвокатів, якщо мирним шляхом питання вирішити не вдається.

Днями відомий шоумен Володимир Остапчук підлив масла до вогню, адже знову натякнув, що будинок після розлучення лише його. Знаменитість розповсюдив світлини інтер’єру, який хотіла бачити нова дружина, 23-річна Катерина Полтавська в їхньому домі.

Телеведучий додав, що кохана має відмінний смак, тому такі світлі відтінки меблів, стін, тюлі, підлоги теж прийшлися йому до смаку:

“Пам’ятаєте, Катя нещодавно обирала стіл, стільці й освітлення? У тебе чудовий смак”.

Остапчук показав інтер’єр будинку, який віджав у Горняк

Справді, інтер’єр, що запропонований Катериною має стримані світлі відтінки кольорів: біла підлога, синя шафа, білий тюль, незвичайна люстра, яка висить прямісінько над столом кімнати. З цих світлин можна приблизно уявити, який ремонт пара хоче мати в заміському будинку, що досі знаходиться у спільній власності шоумена Володимира Остапчука та нотаріуса Христини Горняк.

Схожі статті