“Боже, що то за колір”: Аліна Гросу перефарбувала волосся та показала результат – попрощалася з блондом

Знаменита українська співачка Аліна Гросу заінтригувала мережу повідомленням про кардинальні зміни у своєму стилі. Як тепер виглядає артистка?

Хоча Аліна Гросу полюбляє експерименти із зовнішністю, все ж таки фанати звикли до її блонду. Найчастіше зірка з’являється у своїх кліпах, інтерв’ю, а також у публікаціях в Instagram саме з висвітленим волоссям, яке їй звичайно дуже пасує, так як артистка має білу шкіру та блакитні очі.

Аліна Гросу перефарбувала волосся

Аліна Гросу засвітила у кліпі обручку на безіменному пальці
Аліна Гросу перефарбувала волосся

Втім, нерідко знаменитості йдуть на кардинальні зміни у зовнішності прямо всередині своєї кар’єри. Наприклад, через те, що переживають серйозні внутрішні трансформації і хочуть виразити їх зовнішньо. Наприклад, співачка Настя Каменських неймовірно схудла, Катя Бужинська позбавилася довгої коси, а Христина Агілера навпаки набрала вагу.

До якогось певного образу Аліни фанати не встигли звикнути, а тому їм буде набагато простіше прийняти її нову зміну.

Так, нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких показала, що вона перефарбувалася в салоні краси. На знімках можна помітити, що у зірки колір волосся змінився на темний. Але повний результат Аліна поки що не показала.

Аліна Гросу перефарбувала волосся. Скріншоти особистої сторінки артистки

При цьому Гросу вже встигла дати власну оцінку побаченому у дзеркалі і заявила, що новий колір справить враження.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Аліна Гросу евакуювалася до Львова і допомагала українським переселенцям освоїтися на новому місці. Зокрема, їх вона приймала у своєму маєтку, і навіть готувала для вимушених гостей.

Увесь минулий рік у пресі активно обговорювали її стосунки з росіянином Романом Полянським, адже той ніяк не коментував події і не засудив війну. Врешті-решт, стало відомо, що пара розійшлася.

Приховувати це стало неможливо після того, як Аліна вирішила переїхати до Сполучених Штатів Америки, хоча співачка і підкреслила, що поїхала не назавжди, а буде проходити навчання та підвищувати свої кваліфікаційні навички. За словами Гросу, вона планує повернутися.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.