Ні натяку на травми: як Неля Шовкопляс виглядає після падіння без макіяжу та у гримі від візажистів 1+1 (ФОТО)

Неля Шовкопляс знову з'явилася в ранкових ефірах. Телеведуча зникла на декілька днів через отримані травми після прогулянки з чоловіком, але продовжує працювати.

Декілька днів тому Неля Шовкопляс вийшла в ефір через відеозв’язок. У невеличкому сюжеті зірка розповіла про те, чому не з’явилася на студії. Як з’ясувалося з розмови журналістки зі своїми колегами, вона травмувалася під час прогулянки на велосипедах.

Неля була разом зі своїм чоловіком, неправильно загальмувала та отримала численні травми. Зокрема у зірки зламана рука та багато пошкоджень на обличчі. Втім, вона пообіцяла, що з’явиться 24 серпня в ефірі і не буде брати відпустку, а працюватиме далі.

Безумовно, глядачам було цікаво, як будуть справлятися світлооператори та візажисти з тією проблемою, яка з’явилася: а саме, – зробити обличчя Нелі Шовкопляс екранним.

Як Неля Шовкопляс виглядає після падіння без макіяжу та у гримі

Неля Шовкопляс розповіла, як пробилася на ТБ – працювала по 18 годин
Як Неля Шовкопляс виглядає після падіння без макіяжу та у гримі

Як з’ясувалося, візажисти у цьому питанні впоралися фантастично. У Сніданок повернулася одна з телеведучих, і постала перед глядачами, хоча і з незвичайно яскравим макіяжем. Але для аудиторії були непомітні синці, а також подряпини на її носі та губі.

Картинку доповнили красивим укладанням, яке допомогло у створенні образу.

Як Неля Шовкопляс виглядає після падіння без макіяжу та у гримі

Під помаду відтінку “троянда” ведучі підібрали розкішну сорочку того ж відтінку, тож Нелю можна було буквально випускати на червону доріжку.

Нагадуємо, що це далеко не вперше зірки з’являються на роботі у травмованому вигляді. Наприклад, багато років тому Олександр Педан повернувся з-за кордону з неймовірним виглядом. Усе його обличчя було фіолетового кольору. Але зірці було необхідно з’явитися в ефірі і візажисти зробили просто фантастичну роботу, якою згодом хизувалися у спеціальному сюжеті про те, як Олександра замаскували настільки добре, що жоден глядач навіть не запідозрив, наскільки боляче йому було, який стан здоров’я в нього був насправді і як довго він приходив до тями після пережитого.

До речі, сталося це під час невдалого стрибку Педана у море. Чоловік не знав, що під водою знаходяться рифи. Наслідки фанати змогли побачити лише через тривалий час після інциденту, коли все залишилося позаду.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.