Що сталося з улюбленцем публіки та колегою Шовкопляс Єгором Гордєєвим? Різко схуднув та осунувся

Єгор Гордєєв – відомий український телеведучий, якого любить вся Україна. Адже він має не аби яку харизму та вміє комунікувати з публікою, а також знаходити спільну мову з колегами.

На телебаченні Єгор переживав багато різних моментів. І гарних, і не дуже, адже це робота. Звісно, для нього це важлива частина життя та головна його справа. І він неймовірно любить все, що робить у своєму життя. Але іноді роботи буває занадто багато і тоді доводиться жертвувати своїм часом, здоров’ям та власними інтересами за межами роботи.

Єгор Гордєєв
Єгор Гордєєв

Особливо під час війни робота на телебаченні стала дуже напруженою, оскільки теми війни щодня розривають серця людей навпіл. А уникати їх неможливо, адже це наше життя. Ми маємо говорити про воєнні злочини росії. Тим паче для Єгора це дуже болюча тема, бо навесні у його будинок потрапив уламок від ворожого дрону і зруйнував його ж квартиру. Це було жахливо і дуже впливає на моральний фон.

Саме тому Гордєєв довгий час з’являвся на публіці з дуже втомленим виглядом. Всі тоді ламали голову, чому Єгор так погано виглядає, до того ж в той період він ще набрав зайвої ваги, що робило зовнішність ведучого  ще більш втомленим.

Але зараз чоловік різко скинув вагу і виглядає зовсім інакше. Єгор ніби став більш життєрадісним, але злегка осунувся. В чому причина таких різких змін – невідомо, але зрозуміло, що величезна кількість роботи точно впливає на його зовнішність та внутрішній стан.

Єгор Гордєєв показав, як схуднув
Єгор Гордєєв показав, як схуднув

Тож, завчасно турбуватися за долю свого улюбленого ведучого не варто, адже він дорослий чоловік, який може сам розібратися зі своїм здоров’ям і зовнішністю. Ти паче, Гордєєв розумна людина, яка відстежує свої зміни. Можливо це схуднення було запланованим, але знає це лише він сам.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?