“Ох і Вовка”: 35-річна Нікітюк показала залицяння від молодого, але дуже рішуче налаштованого молодика (ФОТО)

Зірку Нового каналу Лесю Нікітюк активно оточують своєю любов'ю та увагою підписники її блогу, тому цього разу знаменитість показала, як реагує на оригінальні залицяння.

Здавалося, що відому українську телеведучу Лесю Нікітюк вже важко чимось здивувати, адже кожного дня вона отримує чималу кількість компліментів від підписників її блогу, а інколи навіть навпаки, не тільки гарні слова.

Утім, медійність зізналася, що на хейт намагається не реагувати, зовнішність змінює до власних бажань та естетичних вподобань, а тому під думку суспільства вона підлаштовуватися не збирається.

Леся Нікітюк розповііла про заможних чоловіків у її житті
35-річна Нікітюк показала залицяння від молодого, але дуже рішуче налаштованого молодика

Нещодавно відома українська телеведуча Леся Нікітюк змогла розвеселити своїх фанів та підписників її сторінки в соціальній мережі Instagram. 35-річна зірка оприлюднила залицяння від молодого хлопця, на ім’я Вова, який писав такі відверті компліменти у відповідь на її світлини, а на власному фото виявився ще малим хлопчиною.

Знаменитість висміяла ситуацію та вирішила поділитися своїми думками з приводу такої прихильності молодих кавалерів:

“Такі от ухажори. Ох і Вовка”.

35-річна Нікітюк показала залицяння від молодого, але дуже рішуче налаштованого молодика

Варто згадати, що Леся Іванівна ще жодного разу відверто не ділилася з журналістами подробицями свого особистого життя та стосунками з минулого. Саме з такою ціллю блогер Богдан Беспалов вирішив викрити зірку та повідомити інформацію, яку нашептали йому його “кошенята”, яким вдалося зібрати дещо цікаве.

За словами Богдана, телеведуча до початку повномасштабної війни була налаштована йти під вінець та народити впливовому чоловіку з медійної сфери спадкоємця. Саме він за переконаннями блогера, допоміг зірці закріпитися на Новому каналі та “пропихав” її у різні кастинги.

Ба більше, Нікітюк не стала мовчати та у саркастичному у відео, ніби така вся засмучена, зі сльозами на очах почала висміювати ситуацію, закликавши, не вірити цим чуткам.

Схожі статті