Малолітні майбутні закохані: Полтавська вразила схожістю з малим Остапчуком – не впізнаєш, що то вони (ФОТО)

23-річна дружина знаменитого шоумена та телеведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська поділилася з користувачами мережі архівною дитячою світлиною й порівняла себе з малим Остапчуком.

Для Катерини Полтавської почався новий та зовсім інший етап життя, адже до стосунків з українським ведучим Володимиром Остапчуком її ім’я ніколи не звучало в заголовках новин та не цікавило пересічних громадян.

Сама Катерина раніше зазначала, що не вела публічних буднів, не знімала відео в соціальні мережі та не любила фотографуватися в профіль. Стосунки з Володимиром стали для неї одними з серйозних та важливих в її особистому житті. Вона зізналася, що не слідкувала за медійним чоловіком, не знала про його минуле з колишніми жінками, тому при особистому знайомстві в неї не було якогось поганого враження про зірку.

Катерина Полтавська
Катерина Полтавська та Володимир Остапчук

Нещодавно 23-річна журналістка Катерина Полтавська вирішила поділитися зі своїми підписниками блогу соціальної мережі Instagram її дитячою архівною світлиною та свого чоловіка Володимира Остапчука. На фото обом по 7 років і що цікаве, вони дуже схожі одне на одного, тому в дорослому віці вони можуть так гармонійно виглядати в статусі пари.

Володимира Остапчука по його дитячій світлині майже не впізнати, проте Катерина Полтавська у своєму 23-річному віці рисами дуже нагадує себе маленьку.

Малолітні майбутні закохані: Полтавська вразила схожістю з малим Остапчуком

Нагадаємо, що Володимир Остапчук до стосунків з Катериною Полтавською двічі розлучився. З першою колишньою дружиною Оленою Войченко він зміг порозумітися заради виховання двох дітей, однак з другою колишньою дружиною, нотаріусом Христиною Горняк на мирні перемовини йде. Вся річ у тому, що у них залишився спільний будинок під Києвом, який Остапчук, схоже, що ділити з Горняк не збирається.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.