Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин показав, що він робить з донькою, поки дружина відпочиває

Роман Сасанчин – молодий, талановитий і дуже амбітний хлопець. Його творчий шлях розпочався з шоу "Голос країни". А точніше, серед його двократну перемогу.

З самого дитинства Рома був дуже талановитою дитиною, він співав всюди і завжди, ходив до музичної школи аби розвинути свій голос та зв’язки. І на щастя, дуже вдало переніс мутацію голосу. Тож, і у дорослому житті його голос звучить унікально, цікаво та дуже привабливо.

Родина Сасанчина
Родина Сасанчина

Для молодого Сасанчина кар’єра співака є дуже важливим аспектом у житті, адже з юних років його приваблює сцена та життя артистів шоу-бізнесу. Дійсно, для багатьох це лише мрія, а для когось реальність. Щоправда, заради цієї реальності потрібно багато і поїдеш працюати. І це ще не гарантує жодного успіху.

Саме тому Роман вирішив не зупинятися лише на побудові кар’єри, а ще й побудувати родину. Нині йому 21 рік, а він вже чоловік і тато маленької принцеси, яка щодня робить хлопця найщасливішою людиною в цьому світі.

І зараз Рома намагається проводити якомога більше часу з маленькою, адже вона так швидко зростає, що батьки навіть не встигають помічати всі досягнення Елізабет. Певний період Сасанчин проводив за роботою і мало часу приділяв родині. Але зараз все трохи змінилося. Тепер чоловік займається тим, що дійсно любить – співає і знімає кліпи. А також Сасанчин став набагато більше часу проводити зі своєю донькою.

Днями Рома викрав сторіс, де написав, що він сьогодні супер-татусь і поки його дружина Іванна відпочиває, він проводить час з дитиною.

Сторіс Романа
Сторіс Романа

Помітно, що Сасанчин отримує неймовірне задоволення від того, що так весело гуляє зі своєю маленькою принцесою. Це справжнє щастя для нього, як для молодого батька.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.