Екс-дружина Дзідзьо Славія вперше показала свою сестру: обидві красуні як з обкладинки журналу

Відома українська співачка та колишня дружина Михайла Хоми Славія вперше показала підписникам, як виглядає її красуня-сестра. Усі деталі в статті.

До певного моменту колишня дружина знаменитого українського виконавця Дзідзьо залишалася в тіні. Ні про її родину, ні про неї саму пресі не було відомо майже нічого. Це пояснюється доволі просто: Михайло завжди дуже ревно ставився до своєї приватності і усіма силами захищав благовірному від уваги аудиторії та журналістів.

Весілля Славії та Дзідзьо
Екс-дружина Дзідзьо Славія вперше показала свою сестру

Втім, сама Ярослава цього вчинку не оцінила, адже мріяла стати відомою. 2021 року вона дала своє перше велике інтерв’ю, в якому розповіла, як мріяла стати знаменитою співачкою і через що конфлікти в їхній з Дзідзьо родині не закінчувалися. Через декілька місяців Михайло публічно заявив, що розлучається з коханою.

Екс-дружина Дзідзьо Славія вперше показала свою сестру

Зараз Славія активно веде блог у соціальній мережі Instagram, записує нові хіти та презентує свіжі кліпи. На особистій сторінці вона здебільшого розповідає про свій побут, подорожі, творчість та плани на майбутнє. І лише нещодавно показала свою сестру Марію.

Екс-дружина Дзідзьо Славія вперше показала свою сестру

Дівчина працює медиком і виявилася неймовірною красунею. На фотографії вона виглядає наче модель. Якщо вона володіє таким самим вокальним талантом як її знаменита родичка, дівчата з легкістю могли б створити музичний гурт.

Нагадуємо, що Славія та Дзідзьо розлучилися доволі швидко. На судовий процес у пари пішло всього декілька місяців, адже в них не було жодних майнових розбірок. Славія відмовилася від спільно нажитого майна, а у якості відступних отримала розкішну квартиру на березі озера. Пізніше вона публічно подякувала колишнього чоловіка Михайла за даний жест та показала, як виглядають апартаменти.

На даний момент красуня активно влаштовує особисте життя і, як поговорюють, має бойфренда. Тим не менш показувати його аудиторії вона не поспішає. З нерухомістю у красуні також все в порядку, адже зараз вона організувала ремонт аж в двох своїх домівках.

Її колишній чоловік Дзідзьо тим часом активно гастролює світом та дає благодійні концерти, гроші з яких відправляються на допомогу ЗСУ.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?