Таку господиню Пономарьов впустив: Мозгова показала, яку вечерю приготувала з того, що було в холодильнику

Знаменита українська продюсерка Олена Мозгова таки змогла знайти щастя і стати сімейною людиною. Нещодавно вона також показала, яка вона господиня.

Олена Миколаївна ніколи не приховувала, що вона не зацікавлена в шлюбі. Продюсерка неодноразово говорила, що не бачить сенсу у штампі в паспорті. Мовляв, зробить це лише у випадку, якщо з’явиться спільна дитина. Так і сталося. Коли у стосунках з Девідом Аксельродом Олена Мозгова зізналася, що вагітна від нього, пара одразу ж пішла до РАЦСу та узаконила свої стосунки.

Пишного весілля та інших святкувань не було. Складається враження, що Олена Мозгова має доволі нестандартне мислення, зовсім інші цілі в житті та погляди в цілому. Однак, коли жінка стає мамою вона так чи інакше все одно починає готувати для своєї родини та доглядати за сімейним гніздечком, аби малеча почувалася комфортно.

Олена Мозгова показала, яку вечерю приготувала

О
Олена Мозгова показала, яку вечерю приготувала

Нещодавно Олена Миколаївна опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook фотографію вечері, яку приготувала з того, що було в холодильнику. Варто відмітити, що вийшло дуже апетитно та багатообіцяюче. А подача взагалі виглядала, наче ресторанна.

Олена Мозгова показала, яку вечерю приготувала

До речі, коли розпочалася повномасштабна війна Олена Миколаївна також вирішила допомогти саме своїми кулінарними вміннями. Поки чоловіки захищали Київщину вона готувала для них кожного дня і закликала інших жінок не тікати, а вирішувати проблему і допомагати українцям подолати ворога, хоча б і на кухні.

Таким самим завзяттям в українському шоу-бізнесі могла похизуватися хіба що Даша Астаф’єва, яка днями чистила картоплю у столовій. Аліна Гросу також не відставала. Втім, вона робила це у Львові у власному маєтку і готувала здебільшого для переселенців.

Нагадуємо, що Олена Мозгова є колишньою дружиною Олександра Пономарьова. У пари є спільна дочка Женя. Також старша спадкоємиця Олени Миколаївни Зоя вважає своїм справжнім батьком співака, хоча народилася від іншого чоловіка. Зараз Мозгова виховує маленьку донечку Соломію. Родина виглядає щасливою та гармонійною та не потрапляє у жодні скандали. Хіба що Олена Мозгова час від часу дозволяє собі критикувати зірок.

Схожі статті