Дочка Ані Лорак та Налчаджиоуглу змінилася так, що не впізнати: модний блонд, тонка талія та декольте

Єдина дочка знаменитої російської співачки Ані Лорак та турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу вийшла на сцену та вразила своїми змінами у зовнішності.

Час летить неймовірно швидко. Здавалося, що ще вчора українська співачка Ані Лорак та її турецький чоловік Мурат Налчаджиоглу повідомили про народження в них першої спільної дитини. Дівчинку нарекли Софією — ідеальне для інтернаціональної сімʼї ім’я, яке є як в українській культурі, так і в турецькій.

Вже незабаром родина буде зруйнована. Підприємець не припинив спілкуватися з іншими жінками та проводити з ними час, а Кароліна тим часом дуже важко сприймала усе, що відбувається. Врешті-решт, офіційно 2019 року відбувся суд, у ході якого пару розлучили. Дівчинка залишилася жити з матір’ю, вона була ще зовсім крихіткою. Але роки йдуть і маленька дівчинка вже перетворюється на юну жінку.

Зараз Софії 12 років і нещодавно вона вийшла разом з матір’ю-зрадницею на сцену, вразивши перевтіленням.

Дочка Ані Лорак та Мурата Налчаджиоуглу змінилася

Дочка Ані Лорак та Мурата Налчаджиоуглу змінилася

Сталося це на день народження артистки. Для виходу Софія обрала класичну чорну сукню, яка лягла їй по талії. Увагу привертає елегантне декольте, а також легке укладання. Верхні пасма дівчина пофарбувала у блонд, завдяки чому її образ стає набагато романтичнішим. У кадрі в руках дівчинка тримає розкішний букет білих троянд.

Примітно, що колишній чоловік співачки Мурат Налчаджиоглу зовсім не схвалив її дій. Мається на увазі її концертна діяльність, яка продовжується в росії попри війну. Втім, Софія свою матір не тільки підтримала, але й сама із задоволенням вийшла на сцену, з обмовкою на те, що вона все своє життя жила та росла в російській федерації і вочевидь не здатна розділити погляди свого батька.

Нагадуємо, що перші скандали з участю Ані Лорак розпочалися у 2014 року. Тоді співачка постала перед вибором, який зробила на користь москви. Артистка неодноразово плакала на камеру та ділилася своїми думками стосовно того, що зовсім не розуміє, чому її цькують. 2022-го українці всерйоз очікували, що Кароліна нарешті зробить вибір на користь своєї Батьківщини та повернеться, однак цього не сталося.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.