Ані Лорак ніжно поклала руки коханого на свій круглий живіт і вразила новиною: приймає вітання з вагітністю

Відома російська співачка Ані Лорак сколихнула мережу імовірною вагітністю через 12 років після народження єдиної дочки Софії. Усі деталі в статті.

Вперше і поки що востаннє знаменита російська співачка Ані Лорак народила дитину 12 років тому від турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу. Тоді її життя здавалося казкою, ще не було навколо скандалів, які чекали на артистку попереду. Але вже через декілька років чоловік почне відкрито зраджувати, а вибір на користь ворога не принесе артистці нічого крім ізольованості та гірких сліз, які вона, за словами інсайдерів, проливала не раз.

Ані Лорак спровокувала чутки про вагітність

Дочка Ані Лорак та Мурата Налчаджиоуглу змінилася
Ані Лорак спровокувала чутки про вагітність

Ані Лорак поділилася новим фото із своїм іспанським коханцем. На початку року співачка розсекретила стосунки з інструктором з йоги та медитацій Ісааком Віджраку. Хоча багато хто пророкував, що цей роман співачки буде коротким, у стосунках пари панує повна показна ідилія. А напередодні в мережі поповзли чутки про те, що Лорак незабаром може народити духовного наставнику дитину.

Під час спільної зйомки 46-річний обранець поклав руку на животик зірки, що округлився. Кадри у схожих позах зазвичай роблять під час так званих “вагітних” фотосесій. Фанати впевнені, що Лорак не просто так обрала цей знімок для публікації. Мовляв, знаменитість натякає на своє цікаве становище.

Ані Лорак спровокувала чутки про вагітність

“Хоча зірка і не робила поки що жодних заяв, натхненні шанувальники кинулися вітати її з вагітністю”, – пишуть російські змі.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні співвітчизники артистки все ж таки сподівалися, що вона змінить свою позицію та як Віра Брежнєва чи Світлана Лобода вирішить повернутися на батьківщину. Натомість Кароліна не тільки не виступала на захист своєї рідної країни, але й неабияк розчарувала зникненням.

Зірка видалилася з усіх соціальних мереж і зʼявилася лише через півроку, вже перебуваючи у романі з іспанським інструктором. Через деякий час зірка взагалі повернеться в російську федерацію та візьме активну участь у різноманітних зйомках. Окрім того Кароліна розповість, що допомагає депортувати українських дітей в росію.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.