Леся Нікітюк вразила талантами дитини: дівчинка хотіла нову зачіску і зробила її сама – “Боб-каре хотіла”

Українська телеведуча Леся Нікітюк нарешті відвідала батьківщину свого становлення, розповіла, як провела час з племінницями та показала раніше приховані таланти однієї з них.

Зірка Нового каналу Леся Нікітюк є завзятою кар’єристкою, оскільки у свої 35 років ведуча намагається приховувати від преси своє особисте життя, досі не народила дитину та й взагалі зізналася, що в родині за потомство відповідальний її брат, а вона відповідає за кар’єру.

Не службовий роман: Нікітюк прокоментувала її флірт в студії Нового каналу
Леся Нікітюк вразила талантами дитини

Так і сталося, адже наразі бачимо тільки розвиток в її професійній сфері діяльності та збільшення аудиторії прихильників у блогах соціальних мереж. Нещодавно телевізійниця поділилася смішними та водночас теплими кадрами, як вона проводить час з племінницями. На відео молодша донька брата намагалася своїми силами зробити стильну та сучасну зачіску боб-каре, утім, очікування з реальність дещо не збіглися.

Нікітюк показала пасмо волосся, яке стирчало на голові дівчинки, однак бачимо, що результат зачіски, яка не зовсім схожа на боб-каре, її геть зовсім не засмутив. Раніше зірка розповідала, що менша племінниця дуже на неї схожа, адже вона артистична, впевнено дивиться в камеру та бере приклад з відомої тітки.

Леся Нікітюк вразила талантами дитини

Далі знаменитість продовжила оприлюднювати кадри, як проводить час вдома з дітьми та песиком Рафіком, показавши атмосферу тихого сімейного вечора, за переглядом фільму зі смаколиками.

Леся Нікітюк показала, як проводить час з племінницями

Нагадаємо, що раніше телеведуча відповіла на питання від користувачів соціальної мережі Instagram, чи є у її планах народити дитину. Нікітюк відповіла, що звичайно, в майбутньому вона хоче стати мамою, а племінниці переживають, що тітка з появою своїх дітей буде любити їх менше. Однак зірка переконує, що при появі своїх нащадків, племінниць любитиме з тією самою силою.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.