Леся Нікітюк прогулялася з мамою хмельницьким базаром: потролила Каменських та підібрала “лук” Дорофєєвій

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк побувала на відомому хмельницькому базарі та показала, як проводила там час разом зі своєю матір'ю.

Як відомо, Лесі Нікітюк дуже пощастило з батьками, яких вона неймовірно любить. Сім’я являється найбільшою цінністю для телеведучої, і вона все зробить заради неї. Втім, у питанні легкого старту, як великій кількості українських знаменитостей, що розпочали свій шлях за допомогою фінансів батьків або їхній славі, удача не була ласкавою з зіркою.

Леся Нікітюк прогулялася з мамою хмельницьким базаром

Втім, віддаленість від світської спільноти зовсім не недолік для Лесі Нікітюк, а її ще одна перевага. Свою цільову аудиторію зірка знає прекрасно, вміє спілкуватися та знаходити спільну мову.

Підписники обожнюють Лесю Іванівну за її харизму, простоту та легке ставлення до будь-яких проявів народності. Наприклад, нещодавно вона показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як ходила зі своєю мамою Кет на базар.

Хмельницький славиться своїм колоритним ринком, сама Леся неодноразово згадувала про нього під час зйомок шоу чи у своїх інтерв’ю. Цього разу телеведуча вирушила на шопінг туди разом із мамою, щоб допомогти їй вибрати верхній одяг.

Леся Нікітюк прогулялася з мамою хмельницьким базаром

На прогулянку телеведучої навіть відреагувала Надя Дорофєєва, яка пригледіла для себе пальто. Втім, Леся Іванівна пожартувала над артисткою, заявивши, що воно для неї занадто дороге.

Леся Нікітюк прогулялася з мамою хмельницьким базаром

Не обійшлося без згадки і про Настю Каменських. Матір Лесі Нікітюк приміряла куртку, однак телеведуча заявила, що таку брати не будуть, так як схожа модель була у співачки.

“Така у Насті Каменських вже була, мама таку вже не одягне”, – жартома сказала Леся.

В цілому Нікітюк ознайомилася за цінами на базарі та поділилася своїми враженнями від них публічно. При цьому вона не вдавалася до жодних коментарів, які могли б образити чиїсь почуття або ж до снобізму.

Завдяки публікаціям зірки деякі її підписники дізналися, де можна придбати капронові колготки по 40 гривень.

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?