Як виглядають 2 офіційні і 1 цивільна дружини Андрія Доманського: під вінець не повів тільки Лідію Таран

Знаменитий український телеведучий Андрій Доманський далеко не одразу зміг знайти своє справжнє кохання. Власне, його перші спроби створити сім'ю також були доволі невдалими.

Андрій Доманський — один з тих зірок, яких природа не обділила ні яскравою зовнішністю, ні талантом, ні харизмою. У цього ведучого закохувалися десятки тисяч жінок, він ставав мрією, і не відмовлявся від коротких романів.

Андрій Доманський показав, як виглядають усі його дружини

Його перший шлюб з дружиною Юлією потерпів фіаско. Ні багате життя, ні народження спадкоємців не змогли врятувати цей союз. Коли запустився процес розлучення, чоловіка вже бачили з іншою жінкою. Нею стала Лідія Таран.

Чи змінилися стосунки Лідії Таран і Андрія Доманського під час війни
Андрій Доманський показав, як виглядають усі його дружини

Досі невідомо, чи була вона причиною розставання. Втім, Андрій тоді не поспішав налагоджувати стосунки з дітьми, повністю розчарувався у шлюбі і не мав наміру більше одружуватися. Незабаром Лідія завагітніла і народила йому дочку Василину.

А вже через декілька років вона взяла участь у “Танцях з зірками”, що поставило крапку у її стосунках з Андрієм, який не міг стерпіти, що його жінка настільки близька з партнером, танцює у відкритих нарядах та проводить увесь свій час на паркеті і тренуваннях.

Незабаром він зустрів іншу. Марина змогла вселити в нього віру у сімейне щастя. Саме її чоловік взяв у дружини. У жінки була дитина від попереднього шлюбу, але це не стало на заваді. Ба більше, вона народила Андрію ще двох дітей. Таким чином Доманський став батьком шістоьох. І саме з Мариною він зрозумів, що втратив забагато часу, який мав би приділити дітям і намагався його надолужити.

Андрій Доманський показав, як виглядають усі його дружини

Про стосунки з Лідією Таран Андрій завжди говорить доволі коротко та ясно: не тільки він не хотів весілля, але й його колишня не була сімейною людиною, і демонструвала це усіма можливими способами. Хоча вона є матір’ю його дитини, за час їхніх стосунків Таран бачилася зі свекрухою всього раз і трималася на дистанції.

Подейкують, що Андрій Доманський як багатодітний батько втік з України. Хоча на особистій сторінці в соціальній мережі вказано, що його дружина Марина перебуває в Києві. В пресі ж поговорюють, що чоловік обрав для проживання країну Прибалтики: Латвію чи Естонію.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.