Після новини про розлучення з Джанабаєвою Меладзе відгуляв весілля в Грузії: наречену любить всім серцем

Знаменитий російський виконавець Валерій Меладзе відгуляв розкішне весілля в Грузії. Хто була нареченою і ким їй доводиться зірка? Детальніше в нашій статті.

Після 24 лютого в мережі неодноразово з’являлися чутки про нібито розлучення Валерія Меладзе та Альбіни Джанабаєвої, з якою він виховує трьох дітей. Втім, жодного разу ці плітки не отримали підтвердження.

Співачка продовжує залишатися в російській федерації, тоді як Валерій Шотайович постійно змінює своє місцеположення.

Валерій Меладзе відгуляв весілля в Грузії

Валерій Меладзе хоче розлучитися з дружиною Альбіною
Валерій Меладзе відгуляв весілля в Грузії

Однак, нещодавно артист засвітився в Грузії. Ба більше, він виступав на весіллі, і на торжестві зовсім не чужої людини. Справа в тому, що його дочка знову вийшла заміж. Мова йде про старшу спадкоємицю від першого шлюбу Інгу. За інформацією ЗМІ, весільна церемонія відбулася в Грузії.

Першим чоловіком Інги був марокканський журналіст Норі Вергізе. Вони разом були учнями англійської школи та студентами Оксфордського університету. 4 роки тому пара вирішила розлучитися, але колишнє подружжя змогло зберегти дружні стосунки. Давнє знайомство відіграла велику роль у цій історії.

Наречена була одягнена в скромну білу сукню класичного крою з яскравим поясом. Наречений вибрав чорний костюм-двійку. Повідомляється, що гостей на весіллі розважав сам зірковий батько і всі танцювали під його хіт – “Самба білого метелика”.

Валерій Меладзе відгуляв весілля в Грузії

Примітно, що Альбіни на весіллі видно не було, і це не дивно, адже Ірина ніколи навіть особисто не розмовляла з жінкою, яка розбила її сім’ю. Так, жінка неодноразово розповідала, що їм доводилося поспілкуватися лише раз, коли вона ще не знала про зради чоловіка, що вже казати про позашлюбну дитину, яку виховувала на той момент Джанабаєва. Діти тривалий час не могли пробачити батька, і хоча з ним спілкування налагодили, з його дружиною знайомитися не стали і досі її уникають. В родині досі панує атмосфера конфлікту. Але в той самий час усі діти між собою дружать.

Тому було очікувано, що Інга не покличе Джанабаєву на своє весілля, а Валерій не стане брати її як плюс один.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.