Як донька, про яку вона завжди мріяла: Тіна Кароль похизувалася талантами маленької копії самої себе (Відео)

Відома українська співачка Тіна Кароль потішила своїх фанатів відеороликом, на якому показала, як її маленька копія підкорює світ гімнастики.

Зараз сміливо можна заявити, що у Тіни Кароль найпотужніша фан-база. Якщо раніше серед конкурентів поп-діви у цьому питанні був Олег Винник, вовчиці якого були готові конкурувати з будь-якими шанувальниками та прославилися не менше за свого кумира, то зараз ця ніша спустошена.

Тіна Кароль показала свою найменшу фанатку

Окрім того, Тіну Кароль слухають люди доволі різних вікових категорій. Серед фанатів артистки є як доволі зрілі слухачі, так і зовсім маленькі, які найперші кліпи артистки можуть побачити лише в YouTube, але точно не М1.

Наприклад, серед вірних шанувальників Кароль є дівчинка-гімнастка, яку навіть звуть як виконавицю. Нещодавно маленька красуня оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео. На ньому вона виконує номер під композицію поп-діви.

Тіна Кароль показала свою найменшу фанатку-тезку Тіну. Скріншот особистої сторінки співачки

Артистка не змогла пройти повз даної публікації та зробила репост у своєму блозі. У дописі до посту Тіна також зробила наголос на тому, наскільки це красиво.

Нагадуємо, що Тіна Кароль має особливу слабкість перед маленькими фанатками, а вся справа в тому, що артистка неодноразово говорила про свою мрію стати матір’ю ще раз. Співачка дуже хотіла б народити донечку, але до сьогодні не знайшла партнера, від якого наважилася б це зробити.

При цьому співачка вже відкрито говорить про те, що після смерті коханого чоловіка Євгена Огіра мала інтрижки. Впродовж 10 років зірка жодного разу не робила свої відносини з чоловіками офіційними та приховувала їх від публіки. Але останнім часом вона все частіше потрапляє в кадр під час неоднозначних ситуацій. Наприклад, нещодавно артистка пройшлася під руку по вулицям Києва з відомим танцюристом. З ним же вона танцювала у ресторані, у який прийшла зі своїм сином.

До речі, Тіна ніколи не розповідала, чи хотів би її єдиний спадкоємець стати братом ще раз (у хлопця є брат по батьківській лінії).

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.